"Google" vismeklētākais vārds šogad bijis Sāra Peilina (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Interneta meklētājs "Google" trešdien izplatījis sarakstu ar vismeklētākajiem vārdiem 2008.gadā, un tā pirmajā vietā atrodas republikāņu izvirzītā ASV viceprezidenta amata kandidāte, Aļaskas štata gubernatore Sāra Peilina.

Saraksta otrajā vietā ir "Beijing Olympics 2008", kuram seko "Facebook login" un Spānijas sociālās komunikācijas vietne "Tuenti".

Ceturtais meklētākais ir janvārī mirušais austrāliešu aktieris Hīts Ledžers, kuram seko jaunievēlētā ASV prezidenta vārds "Obama".

Tālāk secīgi seko Polijas un Vācijas sociālās komunikācijas vietnes "Nasza Klasa" un "Wer Kennt Wen", no kurām atpaliek Eiropas futbola čempionāts "Euro 2008" un puišu grupa "Jonas Brothers".

"Google" arī pirmo reizi izplatīja sarakstu ar meklētākajiem vārdiem atsevišķās valstīs, kopumā vairāk nekā 30.

ASV pirmajā vietā bija "Obama", kam sekoja sociālās komunikācijas vietne "Facebook", telekomunikāciju kompānija "ATT", tālrunis "iPhone", video koplietošanas vietne "YouTube" un telekanāls "Fox News".

Lai arī Sāra Peilina bija pirmajā vietā pasaules sarakstā, ASV viņa bija tikai septītajā vietā.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu