Mērķa sasniegšanā galvenais ir saglabāt neatlaidību

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Desmit darbības gadu laikā uzņēmuma «MADARA Cosmetics» radītā kosmētika kļuvusi par vienu no iemīļotākajiem Latvijas produktiem. Iespējams tas ir tādēļ, ka katrs MADARA produkts ir kā mazs stāsts par Latviju un šķiet, ka arī pats uzņēmums ir kā Latvijas stāsts par izaugsmi un attīstību.

2016. gadā uzņēmuma ražotne pārcelsies uz jaunām telpām Mārupē, jo, pieaugot ražošanas un eksporta apjomam, vecās telpas kļuva par šauru. Telpas ir izbūvētas īpaši «MADARA Cosmetics» vajadzībām, ņemot vērā visas specifiskās prasības, kas saistītas ar produktu ražošanu, uzglabāšanu un loģistiku. Lai īstenotu šo ieceri, uzņēmumam bija nepieciešami apjomīgi finanšu resursi, ko varēja nodrošināt Swedbank aizdevums kopā ar ALTUM Mezanīna aizdevumu.

Šis ir uzņēmēja Ulda Iltnera stāsts par uzņēmuma attīstībai nozīmīga projekta īstenošanu un neatlaidību savu mērķu sasniegšanā.

Intervijas ar uzņēmējiem rubrikā «Stāsti par attīstību» piedāvā Attīstības finanšu institūcija ALTUM, kas finanšu instrumentu veidā (aizdevumi, garantijas, riska kapitāls u.c.) sniedz valsts atbalstu uzņēmējiem. Noskaties ALTUM piedāvātās intervijas ar uzņēmējiem un iedvesmojies arī sava uzņēmuma attīstības plānu īstenošanai!

Uzzini vairāk par ALTUM piedāvājumu

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu