Laimētā balva no šova "XXL"? Drīzāk zaudēts laiks un sabojāts rīts... (49)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Padalīšos ar šā rīta piedzīvojumu... ar draudzeni ik pa laikam piedalāmies dažādās aptaujās, konkursos, izlozēs. Bet kaut kā nekad nav sanācis neko laimēt. Pēkšņi ikdienas ritmu draudzenei pārtrauca zvans no TV3, ka izlozē, kur tika nosūtītas maksas īsziņas, draudzene ir laimējusi šova "XXL" balvu - dāvanu karti 40 latu vērtībā pie nu jau vairāk pazīstamās dietoloģes Lolitas Neimanes.

Protams, tas bija kaut neliels, bet tomēr iepriecinājums, ka varēs pakonsultēties ar speciālistu, pārrunāt pareiza, sabalansēta uztura specifiku, kā uzlabot savu fizisko formu utt. Kā jau meitenēm, vienmēr ir, kur sev piekasīties... Izbrīvēju laiku darbā, ar auto aizbraucām uz TV3 pēc "balvas". Pat bija izveidojusies neliela interese no apkārtējiem cilvēkiem - kā nu būs, dažas draudzenes jau pat bija sarosījušās, ka arī pieteiksies uz konsultāciju, lai, kā saka, pastāsta, kā gāja, un tad tik viss notiksies...

Pirms norunātās tikšanās internetā iepazināmies ar informāciju, ka vizīte pie Lolitas Neimanes 1 h garumā izmaksā 20 latus, un katra nākamā vizīte izmaksā 10 latus. Nospriedām, cik forši, ka dāvanu karte 40 latu vērtībā sniegs pirmo vizīti un vēl divas nākamās.

Pienāca rīts, vizīte bija norunāta uz samērā agru laiku 8.15, bet nu viss kārtībā, viss saprotams, cilvēki sāk strādāt no paša rīta, tas ir tikai apsveicami. Tomēr vizīte, kas sākās 8.15, beidzās aptuveni 8.28... Jau 8.40 sagaidīju zvanu no draudzenes, ka viņa jau kāpj sabiedriskajā transportā, lai dotos mājās... Sākumā nodomāju, ka varbūt mēs kaut ko sajaukuši esam, bet te varētu minēt jau zināmo teicienu, ka siers par velti ir tikai peļuslazdā... Bija vilšanās sajūta, jo pirmās no tām 10-15 minūtēm bija jāuzklausa, cik L.Neimanes kundzei dārgas telpas jāīrē, ka par visu esot jāmaksā - respektīvi doma tāda, "ko tu iedomājies, te atnākot ar kaut kādu dāvanu karti". Draudzene, turot rokās dāvanu karti, sajutās pilnīgi vainīga, ka ir atnākusi.

Uz jautājumu: "Ko tieši vēlies?" - draudzene pat nedaudz apjuka, atbildēja, ka vēlas iegūt kādu informāciju par veselīgu uzturu, kā pareizi atbrīvoties no pāris liekajiem kilogramiem... Tika saņemta tabula ar to, cik daudz kaloriju un tauku satur dažādi uzturā lietojami pārtikas produkti, tika ātri un nesaprotami "uzskricelēts", ka jābūt 1000 kalorijām un ka pašam jāizdomā, kas, ko, kā. Kaut kādas nesaprotamas frāzes, ka "brokastis jāēd tikai skolniekiem, ka tu no rītiem vari jau neēst", vispār nelikās saistošas. Ja izdomāšot nākt vēlreiz, tad jau individuāli pastāstīs, un piebilda, ka nākamā vizīte izmaksās 20 latu, nevis kā internetā minēts - 10 latu.

Nu ko lai saka... Droši vien būs dažādi viedokļi. Draudzene atteicās kaut kā komentēt, bet rīts un laiks bija izbojāts, un tur es viņai piekrītu, jo laiks, degviela, braucot pēc balvas, sarunas, izmantojot mobilo telefonu, nebija tā vērtas. Es pats strādāju klientu apkalpošanas jomā un uzskatu, ka cienījamā L.Neimane tomēr varēja izrādīt kaut nedaudz lielāku interesi. Jo tomēr ar šova "XXL" palīdzību viņa ir ieguvusi papildu pazīstamību un reklāmu, un galu galā viņai bija fantastiska iespēja pārdot savu "produktu", savu "pakalpojumu" tālāk... Es ticu, ka nenoliedzami viņa ir laba speciāliste savā jomā. L.Neimanei es vēlu veiksmi viņas biznesā. Un TV3 šovam, pirms iekasē naudu par maksas sms, ko sūtīja, es nezinu, varbūt 10, 100, 1000 cilvēki, tomēr precizēt, cik un kas tieši ir tajā balvā... Varētu padomāt, ka, piemēram, nākamajā izlozē, kur var laimēt TV, izrādīsies, ka var laimēt pakalpojumu "noformēt līzingā" TV...

Aleksejs

Komentāri (49)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu