"Telšu pilsētiņā" aizvadīto nakti pārlaiduši pieci protestētāji (57)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Iepretim Ministru kabinetam uzslietajā "telšu pilsētiņā" aizvadīto nakti pārlaiduši pieci protestētāji, bet vēl vairāki cilvēki ieradušies akcijas dalībniekus atbalstīt

Vakar vakarā izskanējušās bažas par to, ka kāds varētu mēģināt aizdzīt protestētājus, nav piepildījušās. Policijas darbinieki, kuri pagājušajā naktī ieradušies "telšu pilsētiņā", esot bijuši draudzīgi un pat izteikuši atbalstu akcijas dalībniekiem.

Šorīt visi protesta akcijas dalībnieki jūtas labi un nevienam no viņiem neesot bijusi nepieciešamība doties uz slimnīcu.

TVNET jau ziņoja, ka Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (JL) nosūtījis vēstuli Rīgas pilsētas izpilddirektoram Jurim Radzevičam (LPP/LC) ar lūgumu pašvaldības sociālajiem dienestiem iesaistīties un sniegt nepieciešamo palīdzību, lai cilvēkiem vairs nebūtu lielajā salā jāprotestē teltīs iepretim valdības ēkai.

Komentāri (57)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu