Slimnīcā nogādāts vēl viens telšu pilsētiņas iemītnieks (24)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēl viens tā dēvētās telšu pilsētiņas iemītnieks, kas teltī iepretim Ministru kabinetam protestēja pret valdības īstenoto politiku, vakar ar pēdu apsaldējumiem nogādāts slimnīcā.

Par to TVNET informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša. Protestētājs ievietots Rīgas Austrumu slimnīcā.

Viņš ir jau trešais telšu pilsētiņas iemītnieks, kas nedēļas laikā nogādāts slimnīcā. Kā norādīja Bukša, protestētāju skaits ik dienas mainās, taču NMPD darbinieki ik pēc sešām stundām viņus apmeklē; vienlaikus viņa norādīja, ka nereti paši protestētāji atsakās no medicīniskās apskates.

Jau vēstījām, ka pagājušajā nedēļā Infektoloģijas centrā ar vīrusa infekciju un aizdomām par plaušu karsoni nogādāts telšu pilsētiņas aizsācējs Gints Gaiķēns. Pēc kāda laika slimnīcā nogādāts vēl viens protestētājs. Par abu protestētāju pašreizējo veselības stāvokli mediķi informāciju nesniedz.

 

Komentāri (24)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu