Pārdošanā nonāks Latvijā ražotas krēmzupas (2)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com

Latvijas uzņēmums "Milda KM" ir sācis jaunu zupu ražošanu, kas tirgū ir atpazīstamas ar GardiGan zīmolu. Ražotas tiek Latvijā iecienītākās zupas, tajā skaitā jaunums – krēmzupas, kuru recepšu izstrādē piedalījās Latvijā labi pazīstamais pavārs Elmārs Tannis.

"Šogad sākām ražot 5 zupu veidus: trīs krēmzupas - tomātu, sēņu un kartupeļu-puravu krēmzupu, kuru receptes 4 mēnešu laikā izstrādājis Latvijā labi zināmais pavārs Elmārs Tannis, kā arī skābu kāpostu zupu ar gaļu un pupiņu zupu ar gaļu," informē "Milda KM" direktore Līga Āboliņa, atzīmējot, ka jaunās GardiGan krēmzupas ir jaunums ne tikai Latvijas, bet arī Baltijas valstu tirgum. Pēc Āboliņas teiktā, līdz šim Baltijas valstīs pārsvarā bija pieejamas veģetārās zupas, savukārt jaunajās GardiGan skābu kāpostu un pupiņu zupās ir pievienota gaļa, kas iepirkta no vietējām zemnieku saimniecībām. Arī dārzeņi ir vietējo zemnieku produkcija.

GardiGan zupas tiek ražotas Latvijā, Valmieras novada "Kocēnos", ražotnē, kuras modernizācijā ieguldīti 1,5 miljoni eiro. Tie izlietoti gan ēku rekonstrukcijā, gan iekārtu un tehnoloģiju iegādē.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu