Likvidēs ES finanšu lietu sekretariātu (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Īpašu uzdevumu ministra Eiropas Savienības finanšu lietu sekretariātu nolemts likvidēt. Tā šodien nolēma Ministru kabinets. Tā vadītājs, īpašu uzdevumu ministrs Normunds Broks uzskata, ka viņa amata likvidēšana dos vien simbolisku ietaupījumu valsts budžetā.

Normunds Broks, īpašu uzdevumu ministrs ES finanšu pārvaldes lietās, TB/LNNK: "Šis jautājums, protams, bija politisks lēmums. Tas bija saistībā ar budžetu un ekonomiju, bet diemžēl tā ekonomija ir ļoti simboliska, likvidējot mana biroja četras štata vietas. Tā ka žēl, ka es tik mazu ieguldījumu varu dot budžetā ietaupīšanai."

Likvidējot Eiropas Savienības finanšu lietu sekretariātu, tiek ietaupīti nepilni 150 tūkstoši latu. Pēc atlaišanas Broks nolēmis meklēt citu darbu, jo uzskata par neiespējamu strādāt Tautas partijas vadītajā Finanšu ministrijā, kas, visticamāk, pārņems viņa vadītā biroja funkcijas.

Jau ziņots, ka pirms nedēļas valdība nolēma likvidēt sabiedrības integrācijas sekretariātu. Tas ļaus ietaupīt aptuveni 300 tūkstošus latu. Īpašu uzdevumu ministra Oskara Kastēna vadītā sekretariāta uzdevumus nākamgad uzticēts pildīt Bērnu un ģimenes lietu ministrijai.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu