Bentley atklāj savu jauno skaņu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu autoražotājs atklājis visiem interesentiem, kā izklausīsies jaunās paaudzes modeļiem paredzētā 4 litru V8 turbo motora dārdi, kad akseleratora pedālis tiks nospiests līdz grīdai, un kā motors dunēs brīvgaitā.

Patlaban Bentley markas flagmaņiem Mulsanne un Brooklands tiek uzstādīts 6,75 litru V8 motors ar turbopūti, savukārt Continental sērijas bentlijus uz priekšu dzen Volkswagen koncerna 6 litru W12 turbo motors atšķirīgās veiktspējas versijās. Jaudīgākā no tām attīsta 630 zirgspēkus.

Tomēr laiki mainās, izplūdes gāzu normas kļūst striktākas un ar šiem motoriem kļūst aizvien grūtāk tajās iekļauties, līdz ar to Bentley dzinēju gammā briest pārmaiņas un no nākamā gada briti sāks piedāvāt jaunu 4 litru V8 turbo motoru, kurš izstrādāts sadarbībā ar citu Volkswagen grupas uzņēmumu - Audi.

Jaunais motors tiks piedāvāts divās modifikācijās - ar vienu vai divām turbīnām. Kā norāda Motor.ru, pirmajā versijā provizoriskais jaudas rādītājs ir 415 zirgspēki, savukārt otrā - 555 ZS. Un, kas būtiski, jaunā motora CO2 izmešu daudzums būs par apmēram 40% zemāks nekā W12 motoram.

Precīzus agregāta parametrus kompānija atklās vēlāk, bet jau tagad Bentley piedāvā paklausīties, kā jaunais dzinējs "dziedās".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu