Chrysler oficiāli atklāj jauno 300C (63)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tīmeklī jau labu laiku klejo daži fotoattēli, uz kuriem lepni gozējas jaunais Chrysler 300C. Tomēr tikai tagad amerikāņu koncerns šos materiālus atklātībai nodevis oficiāli.

300C oficiālā pirmizrāde notiks janvāra sākumā Ziemeļamerikas auto šovā Detroitā. Tur arī cilvēki varēs pirmo reizi pilnā tā pa īstam novērtēt, cik ļoti jaunais atšķiras no vecā un vai uzlabojumi tam nākuši par labu vai tieši otrādi.

Foto: Chrysler

Ārējā dizainā redzamākās izmaiņas ir tieši priekšējās daļā, kuru tagad rotā jauns radiatora režģis un modernāka dizaina lukturu bloki ar LED lampiņām. Aizmugurē izmaiņas ir mazākas un tās ļaus arī bez īpašas iedziļināšanās lielajā sedanā saskatīt 300C. Interjers ir jauns, un to labāk var novērtēt, apskatot attēlus rakstam pievienotajā galerijā.

Tehniskos sīkumos Chrysler pagaidām neieslīgst un runā tikai par apdares materiāliem, kas ir kvalitatīvāki un kā īstam premium automobilim, kā arī par aprīkojumu, tādēļ motoru paletes sastāvs pagaidām precīzi nav zināms. Tomēr ārvalstu medijos jau izskanējis, ka benzīnnieku paletē noteikti varam gaidīt jauno 3,6 litru V6 benzīnnieku un 5,7 litru V8 HEMI ar četriem atslēdzamiem cilindriem. Kad Kanādā ražotais 300C brauks uz Eiropu, tam noteikti līdzi dos arī kādu dīzeļdzinēju, un nav šaubu, ka ar laiku iznāks arī lieljaudas SRT8 modelis, kas pašreizējā versijā tiek aprīkots ar 6,1 litra V8 dzinēju.

Komentāri (63)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu