Uz Financenet lasītāju jautājumiem atbild Parex bankas eksperte Dace Priede (5)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uz jautājumiem par Parex bankas American Express® Business Card un American Express® Gold Business Card uzņēmumam radītām kredītkartēm atbild AS Parex banka Mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanas nodaļas vadītāja Dace Priede.

Vai ir iespējams American Express saņemt bez algas izziņas?

Lai noformētu kredītkarti, ir nepieciešami regulāri ienākumi, kurus iespējams apliecināt ar kādu no šiem dokumentiem: algas izziņa; izvērsts sešu mēnešu bankas konta izraksts; VSAA izziņa par pēdējiem sešiem mēnešiem.

Kad sāksiet izdot Amex Centurion?

Parex banka Latvijā šobrīd neplāno izdot American Express® Centurion kartes. Banka juridiskām personām izdod American Express® Business un American Express ® Gold Business kartes, savukārt privātpersonām tiek izdotas American Express® BLUE, Gold un The Platinum Card.

Kādas priekšrocības ir šai kartei?

American Express® Business kredītkaršu lietotāji salīdzinājumā ar MasterCard vai Visa kredītkartēm saņem: pirkumu, ceļojumu neērtību apdrošināšanu bez papildu samaksas; Gold Business karšu lietotāji - arī nelaimes gadījumu apdrošināšanu ceļojuma laikā bez papildu samaksas; Gold Business karšu lietotāji - starptautisku lidostu VIP atpūtas zonu ieejas Priority Pass karti bez gada maksas; plašas atlaižu programmas – Business Savings Programme un Selects; zemākas kredīta procentu likmes un iespēju izmantot kredītbrīvdienas – bezprocentu kredītu līdz pat 45 dienām.

Kādēļ American Express kartes vairākos Rīgas veikalos netiek pieņemtas? Ko jūs darāt lietas labā? Paldies jau iepriekš par precīzo atbildi!

American Express® kredītkartes šobrīd tiek pieņemtas tirdzniecības vietās Rīgā (vairāk nekā 75%) un ārpus Rīgas (vairāk nekā 68%), un Parex banka nepārtraukti palielina to uzņēmumu un līdz ar to tirdzniecības vietu skaitu, kas apkalpo šīs kartes.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu