Biznesa idejai vajag nogatavoties

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Droši vien daudzi būs pamanījuši uzņēmuma Cherry Picking piedāvātās košās un dekoratīvās gaismas virtenes, daudziem no mums tās ir kļuvušas par neatņemamu mājokļa interjera sastāvdaļu.

Nu jau pagājuši pieci gadi, kopš uzņēmums sāka savu darbību, saņemot atbalstu ALTUM Starta programmas ietvaros. Kopš tā laika uzņēmums ir audzis un paplašinājies, savu produkciju piedāvājot ne tikai Latvijas, bet arī ārvalstu pircējiem.

Šis ir uzņēmējas Līvas Vīgantes stāsts par biznesa attīstību un ieteikumi topošajiem uzņēmējiem – tiem, kas tikai vēl domā par iespēju uzsākt savu biznesu.

Intervijas ar uzņēmējiem rubrikā «Stāsti par attīstību» piedāvā Attīstības finanšu institūcija ALTUM, kas finanšu instrumentu veidā (aizdevumi, garantijas, riska kapitāls u.c.) sniedz valsts atbalstu uzņēmējiem. Noskaties ALTUM piedāvātās intervijas ar uzņēmējiem un iedvesmojies arī sava uzņēmuma attīstības plānu īstenošanai!

Uzziniet vairāk par ALTUM piedāvājumu šeit:

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu