IZM aicina pieteikt dalībniekus konkursam „Gada sporta skolotājs” (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) līdz 2008.gada 31.oktobrim aicina izglītības pārvaldes pieteikt dalībniekus konkursam „Gada sporta skolotājs”. Konkurss tiek rīkots jau ceturto gadu, lai celtu skolotāju prestižu sabiedrībā, veicinātu sporta skolotāju radošo darbību, popularizētu sportu skolās un motivētu skolēnus sportot, veidojot viņos pozitīvu attieksmi pret sportu un veselīgu dzīvesveidu.

Konkurss šogad noritēs trijās kārtās. Konkursantus vērtēs komisija, kuras priekšsēdētājs ir IZM valsts sekretāra vietnieks sporta jautājumos Edgars Šneps.

Komisijas sastāvā pārstāvji no IZM Sporta departamenta, Izglītības satura un eksaminācijas centra, Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta, Latvijas Skolu sporta federācijas, Latvijas sporta pedagoģijas akadēmijas Sporta un treniņu teorijas, pedagoģijas, psiholoģijas un pedagoģisko prakšu katedras, kā arī Latvijas olimpiešu kluba prezidente, olimpiskā čempione Inese Jaunzeme un Latvijas BMX izlases sportists un treneris, olimpietis Ivo Lakučs.

Kā jau ierasts, konkursa uzvarētājs tiks paziņots „Latvijas Gada balvas sportā” apbalvošanas ceremonijā, kas notiks 2008.gada 6.decembrī Dailes teātrī. Ceremoniju tiešraidē translēs Latvijas Televīzijas 1.kanāls.

Konkursa uzvarētājs saņems titulu ”Gada sporta skolotājs” un piemiņas balvu, visi trīs konkursa finālisti saņems naudas balvu – 500 latu pirms nodokļu nomaksas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu