Jaunalksne, visticamāk, tomēr negaida bērnu (39)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atklātībā nākusi ziņa, ka Latvijas Televīzijas žurnāliste Ilze Jaunalksne, iespējams, gaida bērniņu. Pēc "Vakara Ziņu" rīcībā esošās informācijas, viņa tomēr nav mātes cerībās.

Presē parādījušās ziņas, ka telefonsarunu skandālā iesaistītā LTV žurnāliste Ilze Jaunalksne gaida bērniņu, kuram pasaulē jānāk nākamā gada pavasarī. Viņa pati to neapstiprina un no komentāriem par privāto dzīvi atsakās, ļaujot vaļu dažādām spekulācijām. "Vakara Ziņu" rīcībā esošā informācija ļauj šo ziņu patiesību apšaubīt. Ilzes tēvs Juris Jaunalksnis pauda patiesu izbrīnu par to, ka drīzumā varētu kļūt par vectētiņu. Parasti par lielo notikumu vispirms priekā padalās ar tuviniekiem un tikai tad draugiem un paziņām. Neko tādu Ilze vecākiem neesot stāstījusi, tāpēc, visticamāk, runas par grūtniecību ir tikai baumas. Arī vairāki LTV darbinieki apšaubīja kolēģes iespējamo grūtniecību, jo "šis patiesi nebūtu īstais laiks, kad gatavoties kļūt par māti" — Jaunalksnes karjerā šobrīd ir ļoti karsts laiks, un par mierīgu grūtniecības procesa norisi domāt būtu neiespējami.

Ilze Jaunalksne ar draugu Mārtiņu kopā dzīvo jau ilgāku laiku. Cik zināms, viņi mitinās bijušās žurnālistes Baibas Strautmanes apartamentos. Pagājušajā brīvdienu žurnāla "Vakara Ziņas" numurā rakstījām, ka mediju rīcībā nonākušie Jaunalksnes telefonsarunu ieraksti uz viņu pavēruši pavisam citu skatu, nekā draugiem un paziņām gribētos domāt. Viņa ne tikai ar tiesībsargājošo iestāžu darbiniekiem apspriež, ko un kā atspoguļot par labu (vai sliktu) vienam vai otram politiskam spēkam, bet arī nepieklājīgi izsakās par Valsts prezidenti Vairu Vīķi–Freibergu (Jaunalksne viņu nosaukusi par muļķi). Diez vai muļķe varētu nonākt vienu soli līdz ANO ģenerālsekretāra amatam.

Komentāri (39)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu