Bentley piedāvā individualizēt savu auto (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bentley izstrādājis aksesuāru komplektu, ko piedāvās saviem klientiem automobiļu noformēšanai un individualizēšanai.

Tā, piemēram, sportisko Continental sērijas automobiļu, proti, GT, GTC un Supersports īpašnieki tagad var iegādāties īpašu auto pārklāju ar Bentley logotipu priekšā un Supersports - sānos. Vismaz tādā veidā parasto GT un GTC īpašnieki varēs sajusties kā ar biobenzīnu darbināmā Supersports īpašnieki.

Bez tā ikviens Arnage, Azure, Continental un Brooklands automobiļa īpašnieks savu grezno braucamrīku var apgādāt ar dekoratīvām disku emblēmām, kas pateicoties gultņiem spēj vertikālo pozīciju noturēt līdz brīdim, kamēr auto ātrums nepārsniedz 70 jūdzes stundā jeb 112 km/h.

Vēl Bentley piedāvā LED lampiņu lukturīti, kura lēcā ar lāzeru iegravēts B. Kompakto lukturīti var uzlādēt automobiļa 12 voltu rozetē jeb tā dēvētajā piepīpētājā.

Un visbeidzot Bentley īpašnieks var iegādāties arī īpašu bērna sēdeklīti, kura apdarē izmantota tādas pašas krāsas āda, ar ko apšūts auto salons, kā arī jaunus priekšējos spārnus ar šaurām ventilācijas atverēm aiz priekšējā riteņa. Spārni gan pagaidām paredzēti tikai Continental GT un GTC modeļiem, bet vēlāk tos varēs pasūtīt arī Continental Flying Spur īpašnieki.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu