Žurnāla «Vogue» redaktore atvainojas par apzīmējuma «migrantu šiks» lietošanu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

ASV žurnāla «Vogue» galvenā redaktore Anna Vintūra atvainojusies par apzīmējuma «migrantu šiks» lietošanu, lai aprakstītu repera Kanjes Vesta jaunāko apģērbu kolekciju, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Vintūra sarunu šovā «Late Night with Seth Meyers» komentēja fotogrāfijas no Vesta zīmola «Yeezy» trešās sezonas skates, kurā viņa viena pati sēž starp tukšiem skatītāju krēsliem.

Viņa paskaidroja, ka esot «gaidījusi Kardašjanu masveida ierašanos» un amerikāņu reperi Jay Z. «Beigu beigās viņi ieradās, un tad sākās «The Life of Pablo» koncerts un migrantu šika modes skate, un tie abi bija brīnišķīgi,» teica 66 gadus vecā Vintūra.

Vesta apģērbu kolekcijā dominēja pieguļoši legingi, platas jakas un apģērbs ar dekoratīviem caurumiem.

«Es atvainojos, ja mani izteikumi bija aizskaroši,» vēlāk sacīja Vintūra. «Migrantu krīze ir īsta, un es negribēju trivializēt šo problēmu.»

Kā jau ziņots iepriekš, modes skatē tika prezentēts Vesta jaunākais albums «The Life of Pablo». Šomēnes tas sasniedza ASV mūzikas topa pirmo vietu, galvenokārt pateicoties straumēšanai.

«Life of Pablo» panākumi pielīdzināmi 94 000 albuma eksemplāru pārdošanai. Straumēšana veidoja 70% no kopējā rezultāta.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu