Kivičs gatavs visam (67)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēl tikai desmit dienas un LNT sāk demonstrēt šovu Divas zvaigznes, kur Latvijā pazīstami mūziķi apvienosies duetā ar vienkārši sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem un cīnīsies par galveno balvu – 10 000 eiro. Uz šova Divas zvaigznes galveno balvu nolēmis pretendēt arī skandalozais grupas Z- Scars mūziķis Andris Kivičs. Sarunā ar raidījumu „Tautas balss” viņš neslēpj, ka uzvaras dēļ ir gatavs izpildīt pat ekstrēmus skatuves trikus.

„Ja vajadzēs baigi dejot un krist, piemēram, izpildīt špagatu vai salto mēs to izpildīsim,” viņš stāsta.

Kivičs nenoliedz, ka viņa attiecību peripetiju dēļ dažs labs skatītājs mūziķa vokālo spēju vērtējumā varētu būt neobjektīvs. Tomēr Kivičs ir apņēmības pilns.

„Es nemēģināšu izmantot šo šovu, lai parādītu, ka es esmu ļoti jauks sirsnīgs cilvēks, bet vienkārši es izmantošu šo šovu, jo tur būs ļoti interesanti, būs iespēja uzdziedāt un piedzīvojums – kaut kas jauns un interesants,” ir pārliecināts Andris.

Atklāsim mazu noslēpumu – tāpat kā Kiviča bērna māmiņa Dana Dombrovska un viņa tagadēja sievas Elīna Straume, arī šova „Divas zvaigznes” dziedošā partnere nebūt nav sveša modeļu aprindās. Zinot mūziķa vājību uz daiļām sievietēm, vai šis fakts nerada uztraukumu mūziķa laulātajai draudzenei?

„Es domāju, ka šajā sakarībā nav jābūt nekādam pamatam greizsirdībai, jo Andris mani ļoti mīl un mēs tikko apprecējāmies un tas būtu diezgan muļķīgi, ja es tagad kaut kādas greizsirdības scēnas rīkotu dēļ kaut kāda šova,” tā Elīna.

Ar šova „Divas zvaigznes” dalībniekiem varēs iepazīties LNT 11.dzimšanas dienas svinību laikā svētdien.

Komentāri (67)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu