Slaids augums pa pastu?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kura gan dāma negrib būt slaida? Mums stāsta reklāmas, ka ļoti ātri varam atbrīvoties no liekā svara. Tam noticēja arī Lūcija no Salaspils, kura izmēģināja reklāmas pakalpojumus.

Lūcija: "Es vienreiz, kad tā apsēdos un no sāniem palūrēju uz sevi, šausmas cik bailīgs skats."

Nolikusi spoguli tumšākajā stūri, Lūcija strikti nolēma uzsākt karu ar liekajiem kilogramiem. Žurnālā viņa ieraudzīja meklēto burvju dziru - bez jebkādas piepūles, guļot un spaidot TV pulti, elementāri var nomest kaut divdesmit kilogramus mēnesī!

Lūcija: "Es piezvanīju, viņa teica jā, pieci kilogrami septiņpadsmit latu. Saņēmu kastīti ar pudelīti un tur tāds papīriņš uzlīmēts virsū, ka tur nevarēja izlasīt. Skatījos, skatījos ko darīt, es viņu nelietoju."

Aizdomīgo pudeli Lūcija izmeta atkritumos, taču sirdi smagu darīja zemē nomestā nauda. Tikmēr uzmācīgie tirgotāji kundzes maciņu tik viegli vaļā vairs nelaida.

Lūcija: "Tagad jau saņēmu ceturto vēstuli."

Vēstulēs mistiski pasaulslaveni profesori sola brīnumu lietas.

Lūcija: "Ja vēlaties notievēt desmit dienās septiņi kg, tad 14.90 jāsūta nauda.

Atbrīvoties vairāk kā 20 kg, jāsūta 34 latu deviņdesmit."

Vai tiešām mēneša laikā ir iespējams nomest vairākus desmitus kilogramu?

Lolita Neimane, dietoloģe: "Tas vienkārši ir nereāli, un tāpēc ar jūsu raidījuma palīdzību jālūdz netērēt naudu. Pirkt līdzekļus caur abonentu kastīti pazvanot līdz četriem, jādomā vai cilvēks pats saprot ko viņš dara."

Nokaunējusies par lētticību, Lūcija neatzinās radiem un draugiem, ka tik viegli aptīta ap pirkstu.

Lūcija: "Žēl bija tos 17 latus ārā izmest, neteicu ne dēlam, ne meitai."

Arvīds, dēls: "Es nezināju, ka viņa nopirka. Viņa tikai stāstīja, ka pirks. Būtu zinājis..."

Kas tad ir šī brīnumzāļu firma SIA "Direct Office"? Izrādās - nelāgu slavu ieguvušās burves Esmeraldas kantoris.

Gatis Ozoliņš, Pārtikas un veterinārā dienesta pārstāvis: ""Direct Office" bija starp tiem, par kuriem mēs esam ziņojuši. Mēs esam novērojuši šīs reklāmas, kuras piedēvē nepatiesas īpašības. Viņi ir darījuši lietas, kas nav atbilstošas spēkā esošiem likumdošanas aktiem."

Un kas slēpjas slaidinošajās pudelēs un bundžās?

Gatis Ozoliņš: "Sastāvs ir rapšu sēklu eļļa, magnijs, vīgriezes, apelsīna ekstrakts, magnija steraīts. Ja mēs aizejam uz lauku un to salasām, tas mums nemaksā neko."

Lūcijai par laimi šī zāļu tēja veselības draudus neradītu. Taču vai tā var nomest kaut kilogramu?

Lolita Neimane: "Nekādi brīnumi nav, ir jāmaina esošā ēdienkarte. Ir arī dažādi uztura bagātinātāji, bet arī tie ir nopērkami aptiekā un farmaceits ir tas, kas var cilvēkam ieteikt."

Tagad Lūcija ievēro dakteru ieteikto diētu, pavingro un kilogrami ripo nost viens pēc otra. Kundze tiek galā pašas spēkiem un vairs necer, ka pa pastu kāds atgādās slaidu, skaistu ķermeni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu