Koncertciklā «Patiešām maziņiem» - «Šokolādes pasaka»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kurš bērns mūsdienās gan nav ēdis šokolādi? Bet senos laikos bijis citādi. «Šokolādes pasakas» galvenā varone - meitenīte Hanna šokolādes brīnišķo garšu un smaržu izjūt tikai sapnī. Bet kādi notikumi risinājušies senos laikos Austrijas galvaspilsētā Vīnē, uzzināsiet, noklausoties koncertuzvedumu «Šokolādes pasaka» Spīķeru koncertzālē 6.decembrī 15.00 (latviešu valodā), 14.decembrī plkst.13.00 (krievu valodā).

Uzvedumā darbosies Cukuriņš - Ventis Zilberts, klavieres; Zaherkūku meistars - Ingus Pētersons, balss; Šokolādes feja - Dita Krenberga, flauta; Vaniļa - Jolanta Strikaite, balss. Bet meitenīte Hanna, Marmelādes, Zefīri un konfektītes «Jūras akmentiņi» būs RHVS topošie baletdejotāji. Bet, pats galvenais, stāstu caurvīs skaista mūzika - V.A.Mocarta, F.Šūberta, . Štrausa sacerēta, kam pievienosies arī jaukās Ziemassvētku melodijas.

Kā allaž pusstundu pirms un pēc koncerta bērni darbosies radošajās darbnīcās, kuras šoreiz rīko Praktiskās estētikas skola (6. dec.) un Japānas vēstniecība Latvijā (14. dec.), bet kādu pārsteigumu sarūpēs arī a/s «Laima».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu