Fotokonkursa “Kāpēc es mīlu Latviju” balsošana ir sākusies! (78)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Milzīgs paldies visiem fotomāksliniekiem, kuri pieteica savu darbiņu konkursam “Kāpēc es mīlu Latviju”. No šodienas tiek atklāts konkursa balsojums, kas ilgs līdz 16. novembra pusnaktij!

TVNET sadarbībā ar “Madara Cosmetics” par godu drīzajai Latvijas dzimšanas dienai organizēja fotokonkursu “Kāpēc es mīlu Latviju”! Atzīsties mīlestībā Latvijai un laimē dabisku kosmētiku savam skaistumam un labsajūtai!

Tuvojas 18. novembris, kad svinēsim mūsu valsts 92. dzimšanas dienu. Arī mēs, portāls TVNET un MADARA, vēlējāmies jūs visus mudināt piedalīties mūsu mīlestības dāvanas izveidē.

Paldies visiem, kuri piedalījās, - kopā mēs saņēmām 217 atzīšanās mīlestībā!

Kopš šodienas, 11.11., katrs no TVNET lasītājiem līdz 16.11. varēs nobalsot par sev tīkamāko foto, tādējādi palīdzot noteikt fotokonkursa uzvarētāju!

Lai balsojums būtu pēc iespējas objektīvāks, mēs balsu skaitu balsojuma laikā neatklāsim - jums  būs vien iespēja redzēt TOP 20 darbiņus!

Kādas balvas gaida labākos?

Konkursa uzvarētājs – fotogrāfijas autors, par kuru būs nobalsojuši visvairāk TVNET lasītāju, saņems MADARA komplektu "Miracle of Nature", kurā ietilpst:

dziļi mitrinošs roku krēms 75 ml,

atjaunojošs lūpu balzams 15 ml,

intensīvi mitrinošs krēms 50 ml.

Savukārt veicināšanas balvās MADARA dāvās populārāko sejas kopšanas līdzekļu minikomplektu.

Atzīsties mīlestībā Latvijai!

Komentāri (78)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu