PS aicina publiskot ekspertu atzinumu par Dienvidu tiltu (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Pilsoniskās savienības"(PS) Rīgas domes (RD) frakcijas priekšsēdētājs Ģirts Valdis Kristovskis frakcijas vārdā ir iesniedzis Nilam Ušakovam vēstuli ar aicinājumu nekavējoties padarīt publiski pieejamu atzinumu par Dienvidu tiltu.

"Pilsoniskās savienības" frakcija pēc iepazīšanās ar zvērinātu advokātu biroja "Grunte&Cers" juridiskā atzinuma projektu "Dienvidu tilta būvniecības finansēšanas sadārdzināšanās ekonomiskā un tiesiskā pamatojuma izvērtēšana un iespējamā atgūšana" uzskata, ka dokumentā nav ierobežotas pieejamības informācijas.

Lai RD deputāti varētu lemt par turpmāko domes rīcību jautājumā par Dienvidu tiltu un lai lēmums būtu atbilstošs sabiedrības interesēm, nepieciešama argumentēta dokumenta apspriešana. Tas ir iespējams tikai tad, ja visi deputāti var apspriest publiski pieejamu minētā atzinuma dokumentu.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu