Top Gear atklāj Stigu fermas aizkulises (28)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube video

Kopš populārais britu auto raidījums Top Gear palicis bez ilggadējā The Stig, kurš izrādījās kādreizējais sacīkšu braucējs Bens Kolinss, producentiem jāmeklē jauns noslēpumainais testu pilots.

Domājams, ka tāds ir jau atrasts un nepieciešamie konfidencialitātes līgumi ir noslēgti, bet tēma aizvien tiek iztirzāta britu raidījuma veidotājiem raksturīgajā humora pilnajā manierē.

Nupat tīmeklī nonācis video, kurā Top Gear vadītājs Džeremijs Klārksons skaidro, kur rodas Stigi. Izrādās, tie tiek audzēti speciālā, īpaši slepenā fermā kaut kur Lielbritānijā.

Daži no viņiem ir ārkārtīgi agresīvi un nekautrējas pārējiem īpatņiem uzbrukt ar lāpstu, citi cieš no hroniskas agresijas un nespēj atturēties no logu dauzīšanas ar akmeņiem, un vēl citi ir nekam nederīgi subjekti, kas nespēj atšķirt priekšu no pakaļas un augšu no lejas. Daži no viņiem ir arī rozā.

Un tomēr Stigu fermā ir arī pārsteidzoši talantīgi Stigi, tiesa, viņu māka un prasmes izpaužas raidījuma veidotājiem nederīgās jomās, piemēram, mākslā un dabas skatu gleznošanā, bet laiku pa laikam selekcija un gēnu inženierija dod arī vajadzīgo rezultātu un fermā uzaug īsts autobraukšanas lietpratējs - Stigs, kuram būs lemts izmēģināt visus planētas ātrākos auto un apmācīt slavenības, kas, būdami raidījuma viesi, cīnīsies par augstāko vietu uz zvaigžņu sienas.

Lai pozitīvām emocijām bagāts nedēļas sākums. Skatāmies video (ar BBC pavēli oriģinālie video no Youtube ir izņemti tādēļ nāksies iztikt ar kādā Top Gear Live šovā uzfilmētu skatītāja video).

Komentāri (28)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu