Pirmajā adventē iedegs galveno Rīgas egli - četrdesmitgadīgu meža skaistuli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pirmajā adventē - 30.novembrī pulksten 18.00 - Doma laukumā tiks iedegta galvenā Rīgas egle. 40 gadus vecā, 16 metrus augstā un 9 metrus kuplā skaistule, kas priecēs rīdziniekus un pilsētas viesus līdz pat 2015.gada 9.janvārim, noskatīta Tīreļu mežos jau novembra nogalē.

Doma laukuma apmeklētājus Pirmajā adventē līdz ar egles iedegšanu izklaidēs bērnu mūzikas, dejas un dzejas programma «Brīnumskapis» - talantīgie skatuves mākslinieki Ingus Ulmanis, Karīna Tropa, Andris Sējāns, Aigars Voitišķis, Roberts Rasa un Anrijs Grīnbergs.

Tradicionāli kopā ar egles svinīgo iedegšanu tiks atklāts Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš, kurā šogad piedalīsies vairāk nekā 90 tirgotāji ar dažādiem pašmāju labumiem. Doma laukuma apmeklētājus nedēļas nogalēs priecēs plaša bezmaksas kultūras programma - Latvijā iemīļoti mūziķi un mākslinieki. Šā gada tirdziņa jaunums ir populārā jauniešu kluba «Piens» projekts «Ziemas piens», kas apmeklētājiem piedāvās gastronomiskas un radošas aktivitātes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu