Alus vēders ir no alus dzeršanas? (41)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ieraugot ielās kungu ar iespaidīga izmēra vēderu, prātā nāk pirmā doma - alus dzērājs. Daudzi uzskata, ka alus ir barojošs un spirdzinošās dziras baudītāji pavisam noteikti iedzīvosies pamatīgā alus vēderā.

Guntars: "Apskatoties uz tiem vecajiem vīriešiem uz ielas, vēders radies droši vien no alus. Tāpēc tik traki nevar aizrauties."

Renārs: "Man ir vēders nevis no alus, bet priekš alus. Ja ir alus, es viņu dzeru, kamēr viņš nebeidzas. Bišķīt jau ir tauks uzaudzis, jāiet bišķīt kaut kas jāpadara. Ir traki, ja tu nevari aizsiet tupeles vai zeķes uzvilkt. Ja šitā turpināsies, tad tā būs."

Guntars: "Ir bailes no alus vēdera? Īstenībā jā. Jāizskatās labi, kamēr jauns."

Un tomēr - dzerot tikai putojošo miestiņu, resns nekļūsi, pie vainas esot uzkodas.

Juris: "Ja tu iedzer, gribas taču kaut ko pagrauzt. Un tad aiziet lielais cepet’s, štovētie kāposti un tā tālāk."

Renārs: "Skatoties jebkuru spēli pa teļļuku, vajag kaut ko. Ne jau tu tur sēdēsi šitā te."

Daiļā dzimuma pārstāves uzskata, ka alus vēderiņi ir tikai un vienīgu vīriešu bēda.

Ilva: "Man kaut kā gadījies pamanīt, ka vīriešu dzimtas pārstāvjiem tas tā izteiktāk ir. Ir daži draugi, kuriem vajadzētu pavingrot. Uz meitenēm tas neattiecas? Nu, man šķiet, ka nē. Nekādas izmaiņas, nē."

Alū ir daudz ūdens, kas veicina biežu skriešanu uz tualeti. Tas pat ir labi, jo izskalo ķermenī sakrājušos sārņus. Ja tomēr rūp auguma aprises, der ielāgot dietologu ieteikumus.

Lolita Neimane, dietoloģe: "Rūgtā garša un alkohols ļoti veicina apetīti, un jebkurš alkohols samazina bremžu sajūtu. Tā viena alkohola deva, ko dienā nevajadzētu pārsniegt, ir puslitrs alus."

Bet kā izvairīties no alus vēdera?

Secinājums viens – iespaidīgo riepu veido brangās uzkodas - čipsi, ķiploku grauzdiņi vai sāļie riekstiņi. Starp citu, speciālisti apinīti iesaka kā lielisku diētisku līdzekli. Izvēloties alus diētu, gan jāievēro piesardzība – nepārķert pār mēru.

Komentāri (41)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu