LMT mājas viedtelevīzijas testam pieteikušies 1000 interesentu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Nedēļas laikā, kopš telekomunikāciju operators «Latvijas Mobilais telefons» (LMT) prezentēja «LMT mājas viedtelevīziju» un aicināja pieteikties tās testiem, to izdarījuši vairāk nekā 1000 interesentu, informē uzņēmuma pārstāvji.

LMT aicina interesentus arī turpmāk iesaistīties viedtelevīzijas testēšanā vietnē «lmt.lv/tvtests». Pieteikties testēt «LMT mājas televīziju» var ikviens LMT pieslēguma «Internets mājai» lietotājs.

Sākotnēji bezmaksas tests tiks nodrošināts ierobežotam klientu lokam dažādās Latvijas vietās atkarībā no 4G tīkla pieejamības, citu LMT pakalpojumu izmantošanas ilguma un gatavības sniegt vērtējumu un ieteikumus.

«LMT mājas televīzija» ir Latvijas patērētājiem pielāgota viedtelevīzijas satura platforma, kas jau šā gada laikā būs pieejama LMT pieslēguma «Internets mājai» lietotājiem 4G tīklā.

LMT mājas viedtelevīzija paplašinās un mainīs ierasto TV funkcionalitāti, piedāvājot vienā platformā - televizorā - skatīties gan tradicionālo TV saturu, gan arī piekļūt jauno mediju satura piedāvājumam.

Viedtelevīzija ļaus lietotājam pašam izvēlēties, ko skatīties savā televizorā. Bez ierastās TV programmas un vietējo un ārzemju TV kanālu pakas tajā būs pieejams arī arvien augošs klāsts ar bezmaksas un maksas «Google Play» lietotnēm ar simtiem papildu TV kanālu, kā arī mobilās televīzijas «LMT Straume» tiešraidēm no sporta, kultūras pasākumiem un konferencēm.

LMT dibināts 1992.gadā kā pirmais mobilo sakaru operators valstī. 49% uzņēmuma daļu pieder «TeliaSonera», 23% - «Lattelecom», 23% - valstij piederošajam «Latvijas Valsts radio un televīzijas centram» un 5% - Latvijas valstij. Uzņēmuma grupa pērn apgrozīja 179,2 miljonus eiro un nopelnīja 22,1 miljonu eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu