Igaunijas nacionālā lidsabiedrība «Nordica» pāriet uz jauno zīmolu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Postimees.ee

Igaunijas jaunā nacionālā aviokompānija «Nordic Aviation Group» trešdien oficiāli pieņēma «Nordica» zīmolu un jauno vizuālo identitāti, kas koncentrēta ap spāres tēlu.

«Jaunā nosaukuma un vizuālā zīmola koncepts ir jauns mūsu lidsabiedrības attīstības līmenis,» paziņoja lidsabiedrības valdes loceklis Eriks Sakovs. «Mēs arī ik dienu smagi strādājam, lai uzlabotu savu produktu un pakalpojumu kvalitāti. Cerams, ka tas mums palīdzēs attīstīt tādu lidsabiedrību, kāda patiks Igaunijas iedzīvotājiem un kura sniegs pozitīvu pieredzi ārvalstniekiem,» viņš piebilda un teica, ka kompānija arī pēc nosaukuma maiņas turpinās veiksmīgo sadarbību ar Slovēnijas nacionālo aviokompāniju «Adria Airways».

Parēja uz jaunā zīmola vizuālo identitāti notiks pakāpeniski. Pirmā lidmašīna ar «Nordica» jauno dizainu jau ir nolaidusies Tallinā un otra ieradīsies dažu tuvāko dienu laikā. Visi lidsabiedrības kanāli tiešsaistē arī izmantos jauno identitāti, un saziņā, mārketinga un citos materiālos turpmāk tiks izmantota tikai jaunā «Nordica» zīmola koncepcija.

Jauno «Nordica» zīmola vizuālo koncepciju izstrādāja aģentūra «Optimist», kas uzvarēja «Nordic Aviation Group» rīkotajā konkursā.

«Nordica» jaunais simbols ir spāre un krāsu gammas iedvesmas avots ir Igaunijas valsts karogs.

Pēc Eiropas Komisijas (EK) novembra sākumā paziņotā lēmuma, ka «Estonian Air» ir jāatmaksā valstij tās sniegtā palīdzība 85 miljonu eiro apmērā, jo šī palīdzība neatbilst Eiropas Savienības noteikumiem, «Estonian Air» tiks likvidēta un tāpēc pārtraukusi reisus. Gatavojoties šādam EK lēmumam, Igaunijas valdība 25.septembrī nodibināja jaunu nacionālo aviokompāniju «Nordic Aviation Group». Tā sāka veikt reisus no Tallinas lidostas 8.novembrī.

Sākumā tā izmantoja tikai citu aviokompāniju lidmašīnas ar apkalpēm, taču tagad veido savu floti. «NordicAviation Group» komerciālo platformu nodrošina Slovēnijas nacionālā aviokompānija «Adria Airways».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu