Krāslavas novadā par cigarešu kontrabandu aiztur vilciena vadītājus no Baltkrievijas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts ieņēmumu dienests

Krāslavas novadā robežsargi par cigarešu kontrabandu aizturējuši vienu Latvijas un divus Baltkrievijas pilsoņus, informēja Valsts robežsardze.

Svētdien robežsargi, pārbaudot informāciju par kontrabandas pārvietošanu, dzelzceļa posmā Indra-Daugavpils Latvijas pilsoni aizturēja brīdī, kad 1981.gadā dzimušais vīrietis savā automašīnā krāva no garām braucošā vilciena izmestos saiņus. Kopumā saiņos atradās 50 000 cigarešu ar Baltkrievijas akcīzes markām.

Saistībā ar cigarešu kontrabandu robežsargi aizturēja arī vilciena mašīnistu un tā palīgu, abus Baltkrievijas pilsoņus.

Par cigarešu kontrabandu personu grupā pēc iepriekšējas vienošanās sākts kriminālprocess. Tas tālākai izmeklēšanai nodots Valsts ieņēmumu dienesta Muitas policijas pārvaldei.

Muitas policijas pārvalde atzina aizturētos par aizdomās turētām personām. 29.martā Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesa piemēroja Baltkrievijas pilsoņiem drošības līdzekli - apcietinājumu, Latvijas pilsonim piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu