Mini kupejas koncepts tiks īstenots masveidā (26)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

BMW valdes priekšsēdētājs Norhberts Raihofers darījis zināmu, ka Mini rūpnīcā Oksfordā tiks ražoti vēl divi stilīgā auto modeļi.

Viens no automobiļiem tiks būvēts, par pamatu ņemot attēlā redzamo Mini Coupe Concept, savukārt otrs auto publiskajā telpā pirmo reizi tiks parādīts tikai pēc divām nedēļām Frankfurtes auto izstādē.

Mini Coupe Concept ir uzstādīts 1,6 litru turbo motors no Mini John Cooper Works automobiļa un tas attīsta 211 ZS. Gaidāms, ka šo motoru izmantos arī sērijveida automobili, jo atbilstoši koncepcijai šim auto ir jākļūst par visu laiku dinamiskāko, atsaucīgāko markas pārstāvi.

Mini kupeja būs auto ar tikai divām sēdvietām, pazeminātu jumta līniju, kompaktiem izmēriem un perfektu izsvarojumu starp asīm. Tāpat BMW apgalvo, ka auto konstrukcijā izmantotas svara samazināšanas metodes, kas ļaus padarīt auto tik dinamisku, cik vien iespējams.

Informāciju par otru gaidāmo Mini modeli uzņēmums sola publiskot pēc prezentācijas.

Abi jaunie auto papildinās pašreizējo Mini klāstu, ko veido hečbeks, kabriolets un modelis Clubman.

Precīzu abu modeļu ražošanas sākumu BMW paziņos laika gaitā.

Komentāri (26)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu