Vislabāk ģērbto slavenību saraksts video (7)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

ASV prezidents Baraks Obama un viņa sieva Mišela, Francijas pirmā lēdija Karla Bruni Sarkozī, Holivudas aktieris Breds Pits, Spānijas princese Letīcija nonākuši žurnāla "Vanity Fair" ikgadējā labāk ģērbto slavenību sarakstā.

Tāpat kā bija iepriekšējos gados, arī šoreiz par labāk ģērbtajiem atzītajām slavenībām jautāts, kas ir viņu iemīļotākie dizaineri un kā viņi varētu aprakstīt savu ģērbšanās stilu. Tā kā šogad visu pasauli skārusi finanšu krīze, tad slavenībām uzdots papildu jautājums - kur viņi atrod "izdevīgo cenu piedāvājumus".

Mišela Obama atbildējusi, ka priekšroku dod amerikāņu zīmolam "J. Crew", bet Spānijas princese Letīcija patriotiski norādījusi trīs spāņu apģērba zīmolus - "Zara", "Mango" un "Massimo Dutti". Savukārt Baraks Obama sacījis, ka viņš iepērkas "ASV Slepenā dienesta darbinieku veikalā". Veikala administrācija neatbildēja, vai ASV prezidents pajokojis vai ne. Savukārt Karla Bruni Sarkozī atzinusi, ka vislabāk viņai patīk modes zīmola "Dior" izstrādājumi, taču viņa nespējot dzīvot bez "Hermes" šallēm.

Baraks Obama līdzās spāņu kinodīvai Penelopei Krusai, amerikāņu aktrisei Annai Hetavejai un dziedātājai Ališai Kīsai nonācis žurnāla "Vanity Fair" veidotajā labāk ģērbto cilvēku sarakstā pirmo reizi, bet viņa kundzei Mišalai Obamai tā ir jau trešā reize. Labāk ģērbto vīriešu vidū ir jaunākais "Džeimss Bonds" - britu aktieris Daniels Kreigs - un Holivudas zvaigzne Breds Pits. Žurnāla "Slavas zālē" uzņemta franču aktrise Katrīna Denēva, "Bridžitas Džonsas" aktrise Renē Zelvēgere, kā arī kosmētikas koncerna "L''Oréal" īpašniece Liliāna Betenkūra.

Žurnāla septembra numurs ar 70. ikgadējo Starptautisko labāk ģērbto cilvēku sarakstu nonācis Ņujorkas un Losandželosas veikalos jau trešdien, savukārt Eiropā tas būs pieejams tikai piektdien. Septembra izdevumam ir arī divi vāki Maikla Džeksona un Faras Fosetas piemiņai.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu