Bentley veic atsaukumu rūsējoša ornamenta dēļ (4)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bentley

Lielbritānijas ekskluzīvo automašīnu ražotājs "Bentley Motors Ltd." ASV nolēmis atsaukt automobiļus, jo tajos konstatēta rūsa motora pārsega ornamentā, vēsta ASV Ceļu satiksmes drošības pārvalde (NHTSA).

Kompānija atklājusi problēmas mehānismā, kas nodrošina spārnotās "B" emblēmas ievilkšanos zem motora pārsega avārijas gadījumā.

"Pastāv iespēja, ka "B" emblēmas ievilkšanas mehānisms varētu sarūsēt. Tādējādi šis ornaments varētu neievilkties, kā paredzēts, kad automašīna cieš avārijā," norāda NHTSA. "Ja motora pārsega ornaments neievelkas, tad var palielināties risks gājējiem gūt ievainojumus ceļu satiksmes negadījumā."

Taču "Bentley" vēsta, ka ziņas par negadījumiem vai ievainojumiem saistībā ar šo defektu nav saņēmusi.

Automašīnu atsaukums aptver "Bentley Arnager", "Arnaget", "Arnage RL", "Brooklands" un "Azure" modeļus, kas ražoti laika periodā no 2007.gada līdz 2009.gadam.

NHTSA lēš, ka šī problēma varētu būt piemeklējusi gandrīz 600 automašīnas, taču "Bentley" solījies novērst defektu bez maksas.

"Bentley" ražo vienas no dārgākajām un iekārotākajām automašīnām pasaulē, kuras izslavētas ar to ekskluzivitāti un greznumu, tāpēc šāda veida automobiļu atsaukums ir visai neparasts, uzsver analītiķi.

Kā ziņots, "Bentley" zīmols pieder Vācijas autobūves koncernam "Volkswagen".

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu