"Maserati" ar lielu bagāžnieku (31)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ja finanšu līdzekļu ir pietiekami daudz, lai nebūtu katru dienu jāpārskaita, tad var nodarboties ar dažādām ar auto saistītām izvirtībām, piemēram, Maranello rūpnīcā pasūtīt "Ferrari" ar četrām durvīm vai nohromēt visu auto no priekšējā bampera līdz aizmugurējam.

Šāds moto acīmredzot ir kādam arābu naftas magnātam, kuram radusies vēlme savā īpašumā iegūt praktiskas nozīmes "Maserati" jeb citiem vārdiem sakot - trīsžuburu markas universālu.

Ar savām vēlmēm vārdā nenosauktais turīgais vīrs, kura īpašumā jau esot vairāki unikāli "Ferrari" universāli, vērsies pie kompānijām "StudioM" un "StudioTorino", kuras dibinātājs ir labi zināmā itāļu auto dizaina un inženierijas uzņēmuma "Stola" dibinātāja mazdēls Alfredo Stola.

Šobrīd par "Maserati Cinqueporte" (vārds cinqueporte norāda, ka auto ir piecas durvis) nosauktais spēkrats eksistē tikai kā 1:4 mēroga modelis, taču, par bāzi ņemot četru durvju "Quattroporte", tuvākajā nākotnē tiks uzbēvēts "Maserati" universāls dabiskā lielumā.

Projektā paredzēts, ka automobilim būs nolokāms aizmugurējais sēdeklis, bet degvielas tvertne tiks pārvietota, lai iegūtu pēc iespējas lielāku bagāžas nodalījumu.

Nav zināms, kādas ir "Cinqueporte" būvēšanas izmaksas, taču summa būs liela, ja ņem vērā, ka par kāda "Quattroporte" interjera pārbūvēšanu "StudioM" automobiļa saimniekam paprasījuši 350 000 eiro.

Komentāri (31)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu