Premjers Berluskoni noliedz, ka maksājis prostitūtām (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Itālijas premjers Silvio Berluskoni noliedzis apgalvojumus, ka viņš maksājis prostitūtām par piedalīšanos ballītēs viņa oficiālajās rezidencēs. Pirmajā plašākajā intervijā Itālijas tabloīdam premjers pavēstījis, ka pret viņu izraisītais skandāls ir safabricēts.

72 gadus vecais Berluskoni mediju uzmanības centrā atrodas jau vairākus mēnešus. Pirms mēneša viņa sieva iesniedza šķiršanās prasību pēc tam, kad bulvārpresē tika plaši aprakstīta Berluskoni dēka ar kādu 18 gadus vecu modeli.

Skandalozu slavu ieguvušas arī premjera oficiālajā rezidencē rīkotās ballītes, kas jau pielīdzinātas notiekošajam leģendārajā "Playboy" dibinātāja Hjū Hefnera villā.

Pagājušajā nedēļā kāda itāļu modele atzinās, ka viņai par piedalīšanos Berluskoni ballītē un nakts pavadīšanu ar premjeru esot samaksāti apmēram 700 eiro.

Saistībā ar šo skandālu Berluskoni sniedzis interviju populāram itāļu tabloīdam, kas starp citu pieder pašam premjeram. Uz jautājumu, vai viņš ir maksājis sievietei par kopīgas nakts pavadīšanu premjers atbildējis, ka to nekad nav darījis un nesaprotot, kur tādā gadījumā paliek bauda sievieti iekarojot. Savukārt minētās modeles apgalvojumi pēc Berluskoni pārliecības, esot safabricēti.

Tomēr skandāls vēršas plašumā un Itālijas premjeram paliek arvien grūtāk atgaiņāties no apsūdzībām, kas ar katru nedēļu tikai pieņemas spēkā. Starp vieniem no pēdējā laika skaļākajiem avīžu virsrakstiem ir arī tādi, kas apgalvo, ka premjers vērsies pret savu advokātu Nikolo Gedīnī, nosaucot viņu par nenormālu un apsūdzot baumu izplatīšanā. Tomēr Silvio Berluskoni noliedzis, ka par savu advokātu izteicis aizskarošas piezīmes: „Dārgais Nikolo, vai tu tiešām domā, ka es par tevi ko tādu būtu teicis. Ja tu tā domā, tu mani aizvaino. Mēs drīz publiskosim preses relīzi, jo daudzas lietas, kas par mani rakstītas avīzēs, nekad neesmu darījis. Es nekad neesmu teicis, ka uzskatu, ka tieku izspiegots, nekad neesmu teicis, ka tu esi nenormāls. Nekad - un tas mani tracina.”

Neskatoties uz šo plašo skandālu, vairums itāļu par savu premjeru nav izrādījuši īpašu sašutumu. Liela daļa arvien simpatizē Berluskoni, un to apliecina arī viņa vadītās partijas labie panākumi nesenajās eiroparlamenta un pašvaldību vēlēšanās.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu