Pirmdien: Vai katra sieviete var būt liktenīgā? (19)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktieris Lauris Dzelzītis liktenīgo sievieti satiek tikai uz skatuves, bet dzīvē viss ir citādāk... Melnīgsnējā Dana uzskata, ka var iegūt jebkuru vīrieti. Binnija Ārberga paziņo: pie Dāvida ir par šauru, lai savāktu kopā visas režisora Džilindžera mūzas!

Tumšmatainā Dana skaidri apzinās, ka dzīvē viņa pati ir sev vissvarīgākā, un katram savam vīrietim viņa ir bijusi liktenīgā. Vīrieti, kuru izvēlēties sev par vakara pavadoni un izklaidētāju Dana izvēlas pēc viņa izskata. Izskatīgā sieviete neuzskata, ka savus vīriešus pamet, tiklīdz tie viņai apnikuši. Dana vienkārši ierauga jaunu mērķi, kurš viņu ieinteresē vairāk kā tas, kurš jau ir pie sāniem.

Aktieris Lauris Dzelzītis savu liktenīgo sievieti satiek tikai uz skatuves, dzīvē viņam ar tām tik ļoti neveicas. Lauris atceras, ka pirmoreiz mūžā gribēja precēties 16 gadu vecumā. Tā bija viņa pirmā mīlestība, kuru puisis toreiz atļāvās bučot tikai uz vaiga. Tagad aktieris apgalvo, ka dzīve bez draudzenes viņam šķiet burvīga. Katru reizi, esot kopā ar sievieti Dzelzītis novērtē, cik labi ir būt vienam. Bez sievietes var izdzīvot, bet bez seksa gan ne.

Dana uzskata, ja viņai vajadzētu savaldzināt Dzelzīti, tas viņai prasītu tikai pāris mirkļus un Lauris jau būtu viņas pavadā.

Aiga paziņo, ka vissaldākie vīrieši sastopami pilsētā, kurā dzīvo viņa – Saldū. Viņa uzskata, ka ir satikusi vīrieti, kuram ir liktenīgā, jo abi varot saprasties pat bez vārdiem. Aiga paziņo, ka Dana viņai nav konkurente, jo Aigu neinteresē vīrieši, uz kuriem pretendē arī kāda cita sieviete.

Dāvids nekavējoties izdara secinājumu par savām viešņām. Ja Dana izvēlas sev vīriešus tikai pēc viņu ārējā izskata, bet Aigu neinteresē vīrieši, kurus lenc citas sievietes, tātad – Danai tiek visi izskatīgie skaistuļi, bet Aigai jāsamierinās ar neglīteņiem!

Binnija Ārberga uz Dāvida tincināšanu – vai viņa ir skandalozā režisora Dž. Dž. Džilindžera liktenīgā sieviete atbild neminstinoties. Protams, ka viņa esot! Džilim visas viņa sievietes ir liktenīgās. Binnija apgalvo, lai saaicinātu kopā visas sievietes, kas Džilindžeram dzīvē bijušas liktenīgas, Dāvida bēniņos tām būtu stipri par maz vietas!

Tiekamies Dāvida bēniņos 22:00 vakarā.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu