Sadarbībā ar HANSABANKU PRĀTA VĒTRA dodas Eiropas tūrē (13)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdz ar starptautiskā albuma “Four Shores” iznākšanu grupa “Prāta Vētra” sadarbībā ar “Hansabanku” dodas albuma popularizēšanas turnejā, kas aizsāk “Prāta Vētras” un “Hansabankas” ilgtermiņa sadarbību.

„Hansabankas” valdes priekšsēdētāja Ingrīda Blūma: „Hansabanka ir gandarīta, ka pazīstamākā Latvijas grupa un labākā Latvijas banka sāk sadarbību. Mūs vieno kopējas vērtības – dinamika, pozitīva attieksme pret lietām, radoša pieeja dzīvei. Hansabankas mērķis ir līdz 2008.gadam kļūt par labāko mūsdienīgas finanšu institūcijas paraugu Eiropā. Arī "Prāta Vētras" mērķi nav mazāki – būt vienai no vadošajām grupām Eiropā, un tādēļ mums ir prieks sākt sadarbību un atbalstīt šo tūri!”

Lai Latvijas fani zinātu, kā klājas "Prāta Vētrai" tūrē, Ingrīda Blūma grupai uzdāvināja talismanu – pingvīnu Hansu. Viņš dosies kopā ar grupu pa Eiropu un sūtīs ziņas uz Latviju.

Pirmais “Four Shores” koncerts jau norisinājās Maskavā, 17. martā, un pulcēja ap 2000 skatītāju. Jānis Jubalts par turnejas turpinājumu optimistiski saka: “Tūre jau ir iesākusies tik veiksmīgi, ka, skatoties uz priekšu, nav šaubu, ka tā arī tādā muzikālā un pacilājošā atmosfērā turpināsies. Ja kāds domā, ka mūzu var noķert aiz astes tikai uz sauszemes vai gaisā, tad maldās, jo mūsu tūres autobuss ir pierādījums tam, ka bieži mūzas pavada mūs tieši ceļojumā un pēc tam tās līdz jums nonāk jaunu dziesmu veidā. (Dažas no tām ir “Četru krastu” albumā.)”

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu