Āboltiņa: Uzvaras ir jāsvin, bet priekšā mūs gaida grūts darbs (27)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Uzvaras ir jāsvin, bet priekšā gaidāms grūts darbs, šodien, uzrunājot partijas biedrus, sacīja «Vienotības» līdere Solvita Āboltiņa. Politiķe norādīja, ka pagaidām vēl nevar teikt «hop», tomēr saskaņā ar vēlētāju aptauju «Vienotība» un pašreizējā koalīcija kopumā uzvarējusi šajās vēlēšanās.

Āboltiņa akcentēja, ka valdības veidošana sāksies sarunās ar pašreizējiem partneriem. Viņa atgādināja, ka šī valdība tika veidota ar domu turpināt sadarbību pēc vēlēšanām. Koalīcijas partneri kopā lems, vai paplašināt koalīciju ar kādu no jaunpienācējiem parlamentā.

Politiķe uzsvēra, ka vēlētāji ar savu balsojumu devuši milzīgu uzticības kredītu «Vienotībai» un pašreizējiem valdības partneriem.

Āboltiņa pateicās Ministru prezidentei Laimdotai Straujumai (V), Valdim Dombrovskim (V), reģionu partijām, ar kuram sadarbojās, un Reformu partijas pārstāvjiem.

Partijas biedri Āboltiņas uzrunu sveica ar skaļiem aplausiem.

«Vienotības» līdere arī uzskata, ka šīs bija «unikālas vēlēšanas», jo «visi sita vienam».

Komentāri (27)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu