«Baltic Sotheby's» noliedz Krasovicku īpašuma «Villa Marta» pārdošanu; mājaslapā sludinājums redzams

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Nekustamo īpašumu kompānija «Baltic Sotheby's International Realty» nenodarbojas ar bijušā «Parex» bankas līdzīpašnieka Viktora Krasovicka ģimenei piederošā īpašuma «Villa Marta» pārdošanu, aģentūrai LETA sacīja «Baltic Sotheby's International Realty» valdes locekle Ilze Mazurenko.

Laikraksts «Dienas Bizness» šorīt vēsta, ka pārdošanā par 15 miljoniem eiro izlikta bijušā «Parex» bankas līdzīpašnieka Viktora Krasovicka ģimenei piederošā «Villa Marta». Raksta autors žurnālists Lato Lapsa norādīja, ka par šo faktu liecina «Baltic Sotheby's International Realty» sagatavotā prezentācija pircējiem krievu valodā, kā nodemonstrēja ekrānšāviņu ar īpašuma pārdošanas sludinājumu.

«Ar šī īpašuma pārdošanu «Baltic Sotheby's International Realty» nenodarbojas un nekad nav nodarbojusies. Sludinājums par šī īpašuma pārdošanu mūsu mājaslapā nekad nav atradies,» sacīja Mazurenko.

Viņa piebilda, ka visi īpašumi, ar kuru aktīvo pārdošanu nodarbojas «Baltic Sotheby's International Realty», tiek publicēti uzņēmuma mājaslapā. Mazurenko arī noliedza, ka tiktu veikta potenciālo «Villa Marta» pircēju aptauja, nepublicējot sludinājumu.

Aģentūra LETA pārliecinājās, ka starptautiskajā «Sotheby's International Realty» mājaslapā «sothebysrealty.com» joprojām angļu valodā atrodams sludinājums par «Villa Marta» pārdošanu, vienīgi šajā sludinājumā nav minēta konkrēta īpašuma cena, bet norādīts - «cena pēc pieprasījuma». Kā kontaktpersona sludinājumā ir norādīta Mazurenko.

Īpašums saskaņā ar zemesgrāmatas datiem 90.gadu vidū uzdāvināts Ingrīdai Krasovickai, bet pēc tam tālāk - Krasovicku meitai Aleksandrai Krasovickai, raksta «Dienas Bizness». Arī pēc tam, kad viņa apprecējās ar radio jomā strādājošo Andreju Feldmani, «Villa Marta» palikusi viņas šķirtais īpašums.

Laikraksts arī izpētījis, ka «Baltic Sotheby's International Realty» mājaslapā interesentiem tiek piedāvāta «izcila rezidence «Villa Marta» Jūrmalas kūrortpilsētā» ar sešām guļamistabām 25 692 kvadrātpēdu (2387 kvadrātmetru) platībā un ar 2,502 akru (10 152 kvadrātmetru) zemesgabalu.

Pārdošanā, kā atgādina laikraksts, līdz ar to ir izlikts viens no Latvijas dārgākajiem privātmāju kompleksiem. Pirms septiņiem gadiem, laikrakstam publicējot Latvijas 25 visdārgāko privātmāju un dzīvokļu sarakstu, «Villa Marta» ierindojās otrajā vietā - uzreiz aiz otra «Parex» bankas līdzīpašnieka Valērija Kargina toreiz svaigi uzbūvētās Jūrmalas «Villa Adlera». Pirms septiņiem gadiem eksperti laikrakstam «Dienas Bizness» villas vērtību lēsa ap 40 miljoniem eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu