Hercogiene Ketrīna stilīgā zaļā mētelīti apmeklē Ziemassvētku dievkalpojumu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Lielbritānijas karaliskās ģimenes locekļi kopīgi devušies uz Ziemassvētku dievkalpojumu. Svinīgajā pasākumā piedalījās karaliene, hercogiene Ketrīna ar vīru Viljamu, princis Čārlzs un citi karaliskās ģimenes locekļi.

Neskatoties uz drēgno un lietaino laiku, pie baznīcas bija sapulcējušies simtiem cilvēki, kuri karalisko ģimeni Ziemassvētkos vēlējās redzēt klātienē.

Karaliene Elizabete II baznīcā ieradās savā «Bentley» automašīnā ģērbusies sarkanā mētelī, cepurē ar kažokādas apdari un pieskaņotā lietussargā.

Foto: AP/Scanpix

Pārējā ģimene no Sendringhemas karaliskā īpašuma uz baznīcu ieradās kājām.

Par sarūgtinājumu cilvēku pūlim, hercogiene Ketrīna un princis Viljams savas mazās atvases, princi Džordžu un princesi Šarloti, bija atstājuši mājās.

Pēc dievkalpojuma karaliskā ģimene devās atpakaļ uz Sendringhemas īpašumu, kur ieplānotas svinības pusdienas, kā arī apmainīšanās ar dāvanām un karalienes ikgadējās svētku uzrunas vērošana televīzijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu