Pēc teroraktiem Francijas viesnīcās registrāciju kritums un atteikumu pieaugums

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Francijas viesnīcu un restorānu pārstāvji pirmdien paziņoja, ka pēc piektdien Parīzē notikušajiem teroraktiem ir vērojams viesu reģistrācijas kritums un atteikumu skaita pieaugums.

«Tuvākie mēneši būs grūti - tapat, kā notika pēc janvārī» notikušajiem uzbrukumiem satīriskā laikraksta «Charlie Hebdo» redakcijā Parīzē un citviet, aģentūrai AFP pavēstīja viesnīcu savienības UMIH luksusa viesnīcu atzara «Umih Prestige» vadītājs Didjē le Kalvē.

«Kopš sestdienas ir bijis ievērojams vilnis ar viesnīcu rezervāciju atcelšanu uz tuvākajiem diviem vai trīs mēnešiem,» viņš sacīja, piebilstot, ka «mēs tikko reģistrējām kritumu par 50% par novembri» attiecība uz viesnīcu numuru registrāciju.

Arī citi viesnīcu pārstāvji ir norādījuši uz reģistrāciju skaita kritumu.

Jau vēstīts, ka kopumā piektdienas vakara uzbrukumu vilnī bojāgājušo skaits sasniedzis 129, bet vairāk nekā 350 ir ievainoti. Atbildību par uzbrukumiem uzņēmās džihādistu grupējums «Islāma valsts».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu