Galleria Riga ielūdz uz rudens sezonas spilgtāko trendu parādi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau rīt, 22. oktobra vakarā, t/c Galleria Riga norisināsies īpaša pop up modes skate, uz kuru ir aicināts ikviens rudenīgo stila tendenču cienītājs. Par pasākuma stilistisko noformējumu rūpēsies modes eksperts Deniss Ševeļovs, kurš tāpat iejutīsies arī vakara vadītāja lomā, piedāvājot klātesošajiem iepazīt jaunākās un aktuālākās rudens sezonas modes tendences, ko demonstrēs 50 modeļi dažādās vecuma grupās, kopumā piesakot 100 modernus tēlus dažādām dzīves situācijām, kas sola iepriecināt visdažādāko interešu pārstāvjus.

Pop up modes skate norisināsies Galleria Riga 1., 2., kā arī 3. stāvā, un tajā tiks pārstāvēti moderni apģērbi, apavi un aksesuāri no teju vai visiem tirdzniecības centrā esošajiem veikaliem. Kā šādos pasākumos ierasts, neiztrūks arī spirdzinoši welcome dzērieni, fotografēšanās prieki pie oriģināli noformētas foto sienas, kā arī enerģisks muzikālais baudījums. Lai vakaru padarītu vēl patīkamāku, pasākuma organizētāji ir parūpējušies arī par vairākiem konkursiem, kas, iesaistoties aizraujošā meklēšanas maratonā, apmeklētājiem ļaus savā īpašumā iegūt modīgas balvas – Galleria Riga veikalu dāvanu kartes.

Neilgi pirms gaidāmās modes skates Galleria Riga arī savā Facebook lapā ir izsludinājusi kādu vilinošu konkursu, kura ietvaros 10 veiksmīgākajiem lapas sekotājiem tiks sniegta lieliska iespēja iejusties pasākuma modeļu lomā un demonstrēt labāko, ko rudens mode mums šosezon ir sarūpējusi.

Modes skates norises vieta: t/c Galleria Riga 1.-3. stāvs, Rīgā, Dzirnavu ielā 67

Norises laiks: no plkst. 18:00 līdz 19:00.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu