Banku augstskolā iegūtais dubultdiploms absolventiem nodrošina plašu starptautisku atpazīstamību (13)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Banku augstskolas piedāvātajā dubultdiplomu maģistra studiju programmā «Starptautiskās finanses un banku darbība» iesaku studēt cilvēkiem, kuri izvirzījuši augstus mērķus savā karjerā! Dubultdiploms ar Šveices Biznesa skolu viennozīmīgi nodrošina plašu starptautisku atpazīstamību darba tirgū un ļauj absolventiem veidot arī starptautisku karjeru,» ir pārliecināta Banku augstskolas dubultdiplomu programmas 2014.gada absolvente, starptautiskās kompānijas Accenture Latvia SAP Finanšu/kontroles konsultante Santa Polna.

«Man šī programma ir devusi plašāku skatījumu uz dzīvi un palīdzējusi attīstīt analītisko domāšanu. Esmu iepazinies ar interesantiem cilvēkiem, kuri palīdzējuši manā personīgajā izaugsmē un attīstībā. Studiju laikā esmu saņēmis arī paaugstinājumu savā uzņēmumā – tiku iekļauts kompānijas vadības komandā!» ar gandarījumu saka maģistra grāda ieguvējs Fredis Bikovs, starptautiskā ārpakalpojumu uzņēmuma SIA Transcom Worldwide Latvia Uzņēmējdarbības vadītājs.

Augsti starptautiskie reitingi

Eduniversal starptautiskā zinātniskā komiteja ir ierindojusi Banku augstskolu starp 1000 labākajām pasaules biznesa skolām, bet maģistra studiju programmu «MBA Starptautiskās finanses un banku darbība» kā vienu no labākajām MBA studiju programmām pasaulē – šī programma ierindota 12.vietā starp 20 labākajām Austrumeiropas programmām.

Dubuldiplomu maģistra studiju programmā MBA/MF «Starptautiskās finanses un banku darbība (International Finance and Banking)», ko Banku augstskola īsteno sadarbībā ar Šveices Biznesa skolu (SBS Swiss Business School) Cīrihē, šogad tiek uzņemta jau devītā grupa. Šī starpdisciplinārā studiju programma sniedz unikālu iespēju iegūt gan maģistra grādu «Uzņēmējdarbības vadībā» Šveices Biznesa skolā, gan maģistra grādu finansēs un profesionālo kvalifikāciju «Finansists» Banku augstskolā.

Maģistrantūras studenti mācās pēc FLEX MBA principa, t.i., studiju priekšmeti tiek plānoti noteiktā secībā, kur katrs nākamais balstās uz iepriekš apgūto vielu. Lekciju plāns piemērots strādājošu studentu iespējām. Studijas notiek gan angļu, gan latviešu valodā lielu profesionālo un akadēmisko pieredzi ieguvušu ārvalstu un Latvijas docētāju vadībā.

Ar ko šī programma ir unikāla?

Lielākais ieguvums, ko parasti min paši absolventi, ir iespēja iegūt dubuldiplomu, nebraucot studēt uz ārzemēm. Divi diplomi un divas kvalifikācijas - tā ir izcila izglītība, milzīga pieredze un studiju laikā gūtie biznesa kontakti! Studijas šajā programmā cieši saistītas ar profesionālo praksi, tātad, karjeras veidošanu, ievērojami paaugstinot studējošo un absolventu konkurētspēju darba tirgū.

Studijas starptautiskā vidē, iespēja vienas programmas ietvaros iegūt padziļinātas zināšanas gan finanšu, gan biznesa jomā, individuāla pieeja ikvienam studentam, modernas studiju metodes, pasaulē atzītas mācību grāmatas un mācību materiāli… Šo uzskaitījumu varētu turpināt, taču, kā atzīst paši studenti, katram no viņam ir savi apsvērumi un ieguvumi, kāpēc šo studiju programmu uzskatīt par unikālu un noteikti ieteikt tajā studēt!

Kas es varu būt pēc programmas absolvēšanas?

Programma sagatavo augsti kvalificētus, profesionālus speciālistus vadošam darbam finanšu un biznesa jomās starptautiskā vidē. Programmas absolventi var veidot karjeru investīciju kompānijās, finanšu un kredītiestādēs, audita kompānijās, apdrošināšanas sabiedrībās, kā arī var vadīt vidējas un lielas korporācijas vai dibināt savus uzņēmumus. Īpašā vērība studiju programmā tiek pievērsta pētnieciskā un jaunrades darba veikšanai, kā arī biznesa un finanšu starptautiskajiem aspektiem. Statistika liecina - MBA/MF grādu ieguvējiem ir 100% nodarbinātība!

Vairāk informācijas par studiju programmu, iestāšanās noteikumiem un maksu uzziniet Banku augstskolas mājaslapā.

Banku augstskolas mājaslapa

Gaidīsim jūs maģistra studiju programmu ATVĒRTO DURVJU DIENĀS 14.un 21.augustā plkst.18.00, Banku augstskolā, Kr.Valdemāra ielā 161!

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu