Autobrava tirgos arī Hyundai, Suzuki, Isuzu un Ssang Yong

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

SIA «Autobrava», kas ir «Fiat», «Alfa Romeo» un «Jeep» oficiālais dīleris Latvijā, no 1.augusta kļūs arī par «Hyundai», «Suzuki», «Isuzu» un «Ssang Yong» oficiālo pārstāvi Latvijā, informēja uzņēmumā.

Kompānijā apgalvo, ka, pievienojot portfelim četrus jaunus auto zīmolus, «Autobrava» kļūs par vienu no lielākajiem auto dīleriem Baltijā. «Autobrava» prognozē, ka, esošajam «Fiat», «Alfa Romeo» un «Jeep» portfelim pievienojot jaunos četrus zīmolus, uzņēmuma tirgus daļa sasniegs 8%.

Uzņēmuma direktors Andris Sivickis skaidro, ka šī vienošanās ļaus piedāvāt augsta līmeņa servisu «Hyundai», «Suzuki», «Isuzu» un «Ssang Yong» spēkratu pircējiem un autovadītājiem Latvijā. Balstoties uz ilgstošo pieredzi auto industrijā un pārstāvot pasaules vadošos autoražotājus, kompānija spēšot sniegt profesionālus tirdzniecības, tehniskās apkopes, garantijas, kā arī citus pakalpojumus un palīdzību gan esošajiem, gan nākamajiem Japānā un Dienvidkorejā ražoto spēkratu īpašniekiem, skaidro Svickis.

«Autobrava» turpinās darbību esošajā «Hyundai», «Suzuki», «Isuzu» un «Ssang Yong» autosalonā Biķernieku ielā 145. Tā iepriekšējais īpašnieks «Auto halle», kas bija šo četru kompāniju oficiālais dīleris iepriekšējos sešus gadus, tagad ir izstrādājis jaunu uzņēmējdarbības stratēģiju, un visus iepriekš noslēgtos tirdzniecības un servisa līgumus nodod uzņēmumam «Autobrava».

Autosalona telpas Biķernieku ielā 145 ir 7200 kvadrātmetru plašas, un ir pieejama liela autostāvvieta. «Autobrava» līdz šīs vasaras beigām plāno savu «Fiat», «Alfa Romeo» un «Jeep» salonu no Gunāra Astras ielas 5 pārvietot uz Biķernieku ielu 145. Tādējādi Biķernieku iela 145 kļūs par auto kompetenču centru, apvienojot daudzus auto zīmolus zem viena jumta, un atradīsies Mežciemā blakus Biķernieku sporta kompleksam.

«Novietojot visus zīmolus zem viena jumta, klientiem sagādāsim papildu ērtības, proti, viņi varēs atrast vēlamo mašīnu vienā tirdzniecības vietā, līdzīgi kā iepērkoties tirdzniecības centros. Mūsu autosalonā klienti varēs atrast vēlamo auto ne tikai sev, bet arī saviem ģimenes locekļiem un uzņēmumiem,» piebilst Sivickis.

«Autobrava» auto tirgū darbojas piekto gadu. 2014.gadā uzņēmums pārdeva 442 automašīnas, kas ir par 29% vairāk nekā 2013.gadā. 2014.gadā kompānija audzējusi apgrozījumu par 49%, liecina «Firmas.lv» informācija. 2014.gadā apgrozījums sasniedza 5,6 miljonus eiro, bet peļņa bija 114 046 eiro. «Autobrava» pamatkapitāls ir 2846 eiro, visu daļu īpašniece ir Lietuvā reģistrēta kompānija «Inter Krasta».

«Auto halles» apgrozījums pērn sasniedza 13,55 miljonus, un tā strādāja ar 232 433 eiro zaudējumiem. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 156 400 eiro. 50% uzņēmuma daļu pieder Igaunijā reģistrētai kompānijai «Elke Investeeringute Aktsiaselts», 46% - Somijā reģistrētajai «Bassadone Automotive Nordic Oy», bet 4% - Gibraltārā reģistrētajai «Star Project Vehicles Ltd».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu