Izbraukšanai ielās tiek gatavots Hyundai i30 N

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Hyundai

Pēc kompaktā i30 modernizēšanas Hyundai ir ķērušies pie atbilstoša karstā hečbeka izstrādes. Process vēl turpinās, tomēr Vācijā uz ielas jau ir manīti pirmie Hyundai i30 N prototipi.

Vācu AutoBild raksta, ka i30 N manīts Nirburgringas apkaimē. Par auto vēl nekas nav zināms, taču tā sportiskās ambīcijas, kā arī mērķi konkurēt ar segmenta etalonu VW GTI raksturo zems bampers ar liela izmēra gaisa ieplūdes atverēm un lieli vieglmetāla riteņu diski, caur kuru spieķiem redzami sarkani bremžu suporti.

Šobrīd jaudīgākais Hyundai i30 ir ar 1,6 litru T-GDI motoru apgādātais i30 Turbo (186 ZS)
Šobrīd jaudīgākais Hyundai i30 ir ar 1,6 litru T-GDI motoru apgādātais i30 Turbo (186 ZS) Foto: Hyundai

Sērijveida i30 N, visticamāk, iegūs izplūdes sistēmu ar diviem uzgaļiem, kas uz āru raudzīsies caur izgriezumiem masīvākā aizmugurējā bamperā. Prototipam tāda gan pagaidām nav.

Par dzinēju arī konkrētu ziņu nav, taču pēc AutoBild informācijas Hyundai i30 N iegūs 1,6 litru turbo motoru ar vairāk nekā 200 zirgspēkiem. Stipri līdzīga spēkstacija ar 204 zirgspēkiem atrodas zem i30 ļoti radniecīgā karstākā KIA pro_cee'd GT motora pārsega.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu