Par vienu seksīgu vecpuisi mazāk - Zviedrijas princis Kārlis Filips salaulājies

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zviedrijas princis Kārlis Filips sestdien salaulājies ar bijušo modeli un realitātes šova zvaigzni Sofiju Helkvistu.

36 gadus vecais princis, kurš ir trešais rindā uz troni, un 30 gadus vecā Helkvista salaulājās Karaliskās pils kapelā Stokholmā.

Svinīgo ceremoniju apmeklēja karalisko ģimeņu pārstāvji no visas pasaules, tostarp Japānas princese Takamado un Beļģijas karaliene Matilde.

Pēc ceremonijas jaunais pāris zirgu pajūgā devās braucienā cauri pilsētas centram, lai pēc tam atgrieztos uz svētku mielastu pilī.

Svinības bija pieticīgākas nekā kroņprinceses Viktorijas kāzās, tomēr daudz cilvēku bija sapulcējušies, lai vērotu šo notikumu klātienē.

Uzrunājot cilvēku pūli, kas bija sapulcējies pils priekšā, Kārlis Filips vakara noslēgumā pateicās tautai par atbalstu.

Tās bija jau trešās karaliskās kāzas Zviedrijā četru gadu laikā.

Foto: Reuters/Scanpix

2010.gadā princese Viktorija salaulājās ar savu ilggadējo draugu Danielu Vestlingu, bet 2013.gadā kāzas nosvinēja viņas māsa princese Madlēna un ASV dzīvojošais uzņēmējs Kriss O'Nīls.

Helkvista ar princi iepazinās 2009.gadā, bet jau pirms tam bija sabiedrībā zināma persona.

Foto: Reuters/Scanpix

2004.gadā viņa puskaila pozēja vīriešu žurnālam un 2005.gadā piedalījās diezgan skandalozā realitātes šovā «Paradise Hotel».

2010.gadā, kad publiski kļuva zināms par viņas attiecībām ar princi, Helkvista nodibināja bērnu tiesību aizsardzības organizāciju «Project Playground», kas darbojas Dienvidāfrikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu