Bentley daļēji parāda savu topošo apvidnieku (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā zināms, britu luksusa automobiļu zīmols Bentley beidzot ir nolēmis startēt grezno SUV automobiļu segmentā.

Pirmo konceptuālo apvidnieku EXP 9F briti parādīja 2012.gada Ženēvas auto šovā, kur tas saņēma diezgan atšķirīgas atsauksmes. Ar Bentley vadības rīkojumu automobili tika nolemts pilnībā pārstrādāt, un nu kompānija ir izplatījusi informāciju, ka darbs norit pilnā sparā, lai 2016.gadā varētu sākt spēkrata masveida ražošanu.

Masveida ražošana tā būs diezgan nosacīti, jo pērn visā pasaulē Bentley kopumā pārdevuši tikai 10 120 automobiļus, taču spēkrats būs visai ievērojams. Bentley saka, ka tas būs visgreznākais un visjaudīgākais sērijveida SUV, kādu pasaule redzējusi, un tas meistaru darba, montāžas kvalitātes un citus raksturlielumus cels nebijušos augstumos.

Nekādu detaļu par topošo auto nav. Šobrīd Bentley ir publiskojis tikai vienu video, kurš apstiprina uzņemto dizaina attīstīšanas virzienu (tas ir identisks pārējiem šā brīža Bentley modeļiem), kā arī atklāj, ka motorizācijas varianti būs vairāki. To starpā no 2017.gada varēs izvēlēties arī plug-in hibrīdsistēmu. To, starp citu, Bentley piedāvās arī savam šā brīža flagmanim Mulsanne.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu