Anna Rozīte: aktīva atpūta ir labākais veids, kā pavadīt laiku kopā ar ģimeni

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā vislabāk pavadīt vasarīgu svētdienu pilsētā? Visai ģimenei kāpt uz velosipēdiem un doties kopīgā izbraucienā pa Rīgas ielām un tiltiem, kas slēgti automašīnu satiksmei!

Šāda iespēja būs visiem rīdziniekiem un pilsētas viesiem, kuri 1.jūnijā piedalīsies 31. Rīgas Velomaratona ietvaros notiekošajā Spices Ģimeņu braucienā, kura vēstneses godu uzņēmusies TV seja Anna Rozīte.

«Braukšana ar velosipēdu ir viens no tiem sporta veidiem, kurā var piedalīties visa ģimene. Tas vienlaikus sagādā gandarījumu un arī nāk par labu veselībai. Spices Ģimeņu brauciens dāvā iespēju saturīgi un sportiski pavadīt svētdienu un satikt domubiedrus. Nav svarīgi, vai centīsieties tikt pie balvām, vai vienkārši izbaudīsiet iespēju izkustināt kājas 15,8 kilometrus garajā distancē. Uzvarētāji būs visi atbraukušie, jo ģimenes kopīgi pavadītais laiks būs jauks piedzīvojums un ir lielākā vērtība,» piedalīties braucienā aicina Anna Rozīte.

Dalībai braucienā var pieteikties līdz 27.maijam, reģistrējoties interneta vietnē www.velo.lvvai t/c Spice vai arī t/c Spice informācijas centrā. Pasākuma dienā 11. Novembra krastmalā dalībai varēs pieteikties par paaugstinātu maksu.

Rīgas Velomaratons ir lielākais riteņbraukšanas notikums galvaspilsētā, kā arī ieņem nozīmīgu vietu Latvijas masveidīgāko sporta notikumu vidū. Šogad velobrauciens norisināsies jau 31. reizi. Ikvienam aktīvās atpūtas cienītājam ir iespēja izvēlēties piedalīties kādā no trijām distancēm – Sporta (79 km), Tautas (31,6 km) vai Spices ģimeņu (15,8 km) braucienos. Visas distances vedīs pa Rīgas lielajām ielām un tiltiem, ļaujot līdzjutējiem sekot dalībniekiem trasē. Pagājušajā sezonā Rīgas Velomaratonā startēja 3800 dalībnieku, bet šogad tradīcijām bagātajā pasākumā varētu startēt pat vairāk nekā 4000 riteņbraucēju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu