HTC atklāj One mini 2 (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

HTC iepazīstina ar jaunāko papildinājumu One viedtālruņu ģimenē – viedtālruni HTC One mini 2.

Ar 4,5 collu augstas izšķirtspējas ekrānu, HTC Sense 6 saskarni, BlinkFeed ziņu plūsmu sākumekrānā un 5MP uz priekšu vērstu kameru jaunais viedtālrunis HTC One mini 2 kompaktāka tālruņa modeļa meklētājiem sniedz tādu pašu pieredzi kā atzinīgi novērtētais HTC One (M8).

«Apbalvojumus guvušās HTC One ģimenes jaunākais papildinājums One mini 2 satur funkcijas, kas jau ir guvušas starptautisku atzinību. Izmēra un noapaļoto stūru dēļ tas lieliski ieguļ plaukstā, kabatā vai makā, darot to skaistu un viegli lietojamu. Šī ir labākā izvēle tiem, kas iecienījuši HTC One (M8) dizainu, tomēr vēlas ko kompaktāku,» saka HTC izpilddirektors Pīters Ču (Peter Chou).

Dizains

2014. gadā viedtālrunis HTC One (M7) saņēma iF produkta dizaina zelta godalgu. HTC One (M8) ir veidots pēc līdzīgiem principiem, un tos ievēro arī HTC One mini 2. Telefonam ir metālisks korpuss un izliekta aizmugure. Tas pieejams arī zeltainā dzintara un ledaini sudrabainā krāsā. Kompaktā, bet modernā dizaina dēļ šo ierīci var izvēlēties tie, kas meklē glītu un sajūtu ziņā nepārspējamu telefonu.

Augsta veiktspēja

Mūsdienu viedtelefons ir kā mazs, kabatā pārnēsājams dators, kam jāspēj krietni vairāk par balss zvanu nodrošināšanu un foto uzņemšanu. HTC One mini 2 ir apgādāts ar 1,2 gigahercu četru kodolu procesoru, 16 GB iebūvēto atmiņu (1 GB RAM), ko ar microSD karti var paplašināt vēl par 128 GB, un 2100 mAh bateriju.

Augstas kvalitātes kameras

Telefona galvenās kameras izšķirtspēja ir 13 megapikseļi (f/2.2). Zoe Highlight funkcija dod iespēju radīt iespaidīgāko piedzīvojumu video, ko, protams, var izvietot jebkurā sociālo mediju kanālā. Ar Remix funkciju sociālo tīklu sekotāji savukārt var radīt jaunu Zoe Highlight video, kam pievienoti savi video, fotogrāfijas vai skaņu celiņi.

Otra kamera, kas vērsta pret lietotāju, ar 5 MP izšķirtspēju un vairākām jaunām funkcijām dos iespēju bildēt nevainojamus selfijus. Tāpat priekšējās kameras taimeris, dodot laiku ieņemt vēlamo pozu fotogrāfijai, nodrošinās, ka pietiek tikai ar vienu fotografēšanu. Lai piešķirtu šiem pašportretiem profesionalitātes dvesmu, jaunajam HTC One mini 2 ir arī «Touch Up» funkcija smalkiem skaistuma uzlabojumiem – ādas nogludināšanai, sarkanu acu efekta noņemšanai, sejas kontūru koriģēšanai, nezaudējot dabiskumu.

Rotaļīgākā noskaņojumā, izmantojot «Touch Up», saviem pašportretiem ir iespēja piešķirt stilizētu «manga» efektu.

HTC BoomSound - maza ierīce ar spēcīgu skaņu

HTC One mini 2 ierīce ir maza, bet tajā ir ierīkota HTC BoomSound skaņas tehnoloģija, lai sniegtu neatkārtojamu, spēcīgu, noteiktu un tīru skaņu. Aprīkots ar tādiem pašiem uz priekšu vērstiem divkāršajiem skaļruņiem kā HTC One (M8), kas jau ir kļuvuši par sinonīmu visai HTC One ģimenei, One mini 2 nodrošina bagātīgu skaņas tonalitāti: no basiem līdz diskantam.

Foto: Publicitātes foto

HTC BlinkFeed – būtiskākās ziņas sākumekrānā

Pārvēršot sākumekrānu par platformu jaunākajām ziņām un sociālo mediju atjauninājumiem, HTC BlinkFeed ļauj svarīgākajām ziņām būt pieejamākām un vieglāk pārskatāmām. Apvienojot vairāk nekā 1000 partneru ziņu plūsmas daudzpusīgā mozaīkā, ekrānā tiek atspoguļoti sociālo mediju atjauninājumi un iecienītāko ziņu plūsmu jaunākā informācija, nodrošinot aktuālāko jaunumu pieejamību sākumekrānā.

Pieejamība

Viedtālrunis HTC One mini 2 Baltijas tirgū pie mobilo sakaru operatoriem būs pieejams no 2014. gada jūlija pelēkā, sudrabainā un zeltainā krāsā. Aptuvenā pārdošanas cena būs 450 eiro.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu