260 km/h ar Bentley tepat Latvijā (51)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Pikniks. Šis vārds daudziem asociējas ar sedziņu zālē, uz tās saliktiem šķīvjiem un sagrieztiem dārzeņiem, ugunskuru, uz kura cept desiņas, un kaut kad iepriekš nogāztu koku, uz kura stumbra piesēst, kamēr tiek baudīts svaigais gaiss un brīvā dabā izvestās ēdamlietas.

Smalkāki ļaudis piknikā dodas ar ledus kasti, šampanieti, augstvērtīgu mūzikas iekārtu (ja vien tās lietošanu var uzskatīt par labas gaumes izpausmi, atrodoties meža ielokā) un ērtiem ādas klubkrēsliem.

Pavisam labi situēti ļaudis šādā piknikā (tiesa, bez atklātas uguns tiešā tuvumā) atrodas vienmēr, jo ir iegādājušies gandrīz 300 tūkstošus eiro vērtu Bentley Mulsanne, kurš piedāvā ledusskapi aizmugurē sēdošajiem, augstākās klases mūzikas iekārtu ar 2200 vatu jaudu un visos virzienos regulējamus, ventilējamus un apsildāmus sēdekļus ar ādas apdari.

Piedevām augstāk minētais ir spēkā gan tad, kad spidometra bultiņa stāv pie nulles atzīmes, gan tad, kad pamazām tuvojas maģiskajai 300 km/h atzīmei. Tepat Latvijā. Jūrmalas lidostas teritorijā.

Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video
Komentāri (51)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu