Mercedes plāno konkurēt ar Porsche Panamera

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz ir iecerējuši izlaist četru durvju auto, kas perspektīvā varētu kļūt par sportiskāko Porsche Panamera un arī Audi A7 vistiešāko konkurentu.

Par bāzi ņemot nākamās paaudzes CLS tehnoloģisko platformu un Mercedes-AMG GT tehniku, Mercedes-Benz plāno radīt jaunu automobiļu saimi GT4 - četru durvju auto ar izteikti sportiskām gaitas īpašībām, raksta vācu AutoBild.

Lai arī Mercedes-AMG GT4 ir iecerēts kā sportiskā AMG GT lielais brālis, tajā par vietas trūkumu sūdzēties nevarēšot - tās būs pietiekami daudz visās četrās sēdvietās, turklāt, kā norāda AutoBild, ja palielinātu greznības līmeni, AMG GT4 aizmugurē uz bagāžnieka vāka droši varētu līmēt arī uzrakstu Maybach. Tas tikai nozīmē, ka AMG mītnes vietā Afalterbahā domā ne tikai par maksimāli īsu sprinta laiku un augstu maksimālo ātrumu, bet līdztekus precīzām gaitas īpašībām arī par komfortu.

Gaitas īpašības un dinamika jebkurā gadījumā solās būt ievērības cienīga. Pneimopiekare pēc AutoBild informācijas varētu tikt pārņemta no E 63 AMG S, savukārt zem motora pārsega varētu tikt iebūvēts jaunais 4 litru V8 biturbo agregāts divās jaudas pakāpēs. Standarta versijā AMG GT4 attīstīšot ap 500 zirgspēkiem, savukārt AMG GT4 S modeļa jauda varētu būt ap 600 ZS. Ar tiem četrvietīgais četru durvju auto, kura ārējā dizainā būs jūtama spēcīga AMG GT kupejas ietekme, 100 km/h varēšot sasniegt 3,5 sekundēs.

Nobeigumā AutoBild atzīmē, ka AMG GT4 maksās ap 120 - 140 tūkstošiem eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu