Lancer EVO vietā nāks 3000 GT ideoloģiskais pēctecis (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mitsubishi

Mitsubishi Lancer Evolution aizstājējs varētu būt nevis četru durvju sedans, bet gan 2+2 sēdvietu kupeja ar hibrīddzinēju.

Britu AutoExpress vēsta, ka evolūcijas nākamā paaudze varētu piedzīvot kardinālas konceptuālas pārmaiņas. Izdevuma rīcībā ir informācija, ka benzīngalvu vajadzībām pielāgots Mitsubishi būs ar kupejas virsbūvi, 2+2 sēdvietu salonu un hibrīddzinēju, kura analogs sastopams apvidniekā Outlander PHEV, lai auto būtu ar visu riteņu piedziņu, teicamu dinamiku un vienlaikus būtu videi draudzīgs. Informācija, ka nākamais EVO tiks apgādāts ar hibrīddzinēju, ir izskanējusi arī iepriekš, taču runas par kupejas virsbūvi ir kas jauns.

AutoExpress, atsaucoties uz Mitsubishi Motors UK direktora Lensa Bredlija teikto, raksta, ka gaidāmais ielas sporta auto visticamāk tiks konstruēts uz kompaktā krosovera ASX tehnoloģiskās platformas. Tas nozīmē, ka izmēru ziņā tas zaudēs līdzšinējām evolūcijām, taču gaitas īpašības varētu kļūt dinamiskākas.

«Iespējams, tā varētu būt augstas veiktspējas kupeja; drīzāk mazāka nekā lielāka par pašreizējo EVO. 2+2 sēdvietu salons tādējādi būtu prātīga doma,» sacījis Bredlijs.

Konkrētu plānu par jauna EVO izlaišanu gan japāņu kompānijā nav, taču Mitsubishi Motors Corporation ir jūtama vēlme un interese radīt šādu auto. Jo vairāk tādēļ, ka nepieciešamās tehnoloģijas jau šobrīd ir pieejamas. Piedevām Bredlijs norāda: «Ja mēs spējam radīt apvidnieku, kura CO2 izmeši ir tikai 44 g/km, tad nebūs problēmu arī ar augstas veiktspējas auto.»

Mitsubishi Lielbritānijas pārstāvniecības vadītāja teikto par spēcīgu, ātru un tai pašā laikā ekonomisku ielas sporta auto stiprina arī kompānijas pēdējā laika aktivitātes autosportā, piemēram, iesaistīšanās Paikspīkas sacensībās ar speciāli būvētiem elektroauto.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu