Robežsargi svētdien konstatējuši 30 likumpārkāpējus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Aizvadītajā diennaktī robežsardze uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatējusi 30 likumpārkāpējus, informēja Valsts robežsardzē.

Uz ārējām robežām konstatēti deviņi robežpārkāpēji. Ieceļošana Latvijā liegta vienam ārzemniekam.

Indras dzelzceļa robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta Baltkrievijas pilsonim. Ārzemniekam nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas. Persona atgriezta uz izceļošanas valsti.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumus robežsargi fiksējuši deviņām personām - četriem Lietuvas, vienam Igaunijas, vienam Krievijas, vienam Baltkrievijas, vienam Uzbekistānas un vienam Latvijas pilsonim.

Savukārt transportlīdzekļu ekspluatācijas jomā robežsardze pārkāpumus konstatējusi 16 personām - pieciem Lietuvas, trim Krievijas, diviem Latvijas, diviem Polijas, vienam Igaunijas, vienam Kirgizstānas, vienam Ukrainas un vienam Baltkrievijas pilsonim.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu