«Gāzi grīdā!» fani aicina Džeremija Klārksona vietā pieņemt komisko varoni Alanu Pārtridžu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Fani aicinājuši auto raidījuma «Top Gear» («Gāzi grīdā!») uz laiku atstādinātā vadītāja Džeremija Klārksona vietā iecelt britu komiķa Stīva Kūgana atveidoto varoni Alanu Pārtridžu.

Kā jau ziņots, 54 gadus vecais Klārksons izraisīja «fizisku konfrontāciju» ar vienu no raidījuma producentiem, jo tas vēlu vakarā nav varējis viesnīcā sagādāt steiku. Raidorganizācija BBC pirmdien uzsāka disciplināro izmeklēšanu.

Par atgadījumu daudz ticis jokots sociālajos tīklos. Tagad vietnē «change.org» ierosināta petīcija, kas aicina Klārksona vietā pieņemt komiķa Kūgana slaveno alter ego - ar statusu sabiedrībā apsēstu narcisu.

«Alanam ir liela pieredze televīzijas raidījumu vadīšanā, sākot ar brīvdomīgo profesionālismu pārraidē «Knowing Me Knowing You» un beidzot ar brīvo pļāpāšanu sarunu šovos radiostacijā «Radio Norwich«,» teikts petīcijā.

«Mēs uzskatām, ka Alana daudzveidīgā pieredze un aizraušanās ar automašīnām padara viņu par cienīgu Klārksona aizvietotāju,» norāda petīcijas autori. «Pārtridža kungs spēs gan uzturēt raidījuma augsto kvalitāti, gan arī piešķirt tam jaunu enerģiju.»

Kūgans pēdējoreiz iejutās Pārtridža lomā 2013.gada komēdijā «Alpha Papa», kurā nelaimīgais radio dīdžejs tika saņemts kā ķīlnieks radiostacijas «Radio Norwich» telpās.

Maz ticams, ka Kūgans piekritīs vadīt pārraidi «Top Gear». 2011.gadā viņš laikrakstā «The Guradian» publicēja rakstu, kurā teica, ka Klārksona uzvedība esot izsmēlusi viņa pacietību un viņš nekad vairs neiesaistīšoties šovā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu